Uzun Şişme Montlar İle Kış Şıklığını Yakala!

uzun-sisme-mont

Kışlık mont satın alırken en çok sıcak tutma özelliğine dikkat edilse de sunduğu görünüme de önem verilir.  

Mont, dış giyim ürünüdür. Bu nedenle birçok kombinle kullanılabilecek özellikler taşıması önemlidir. Kadın kışlık şişme mont, vücut sıcaklığını maksimum derecede koruyabilen özelliklere sahiptir. Bu nedenle de her yaştan kadınlar tarafından beğenilerek tercih edilir. Montlar arasında sıklıkla tercih edilen şişme montların her tarza uyacak modellerinin yanı sıra genç ölçülü giyim tarzına uygun modelleri de bulunur. Yetişkinler daha çok bu montların koyu renkleri tercih eder, gençler ise kombinlerinde her rengine yer verir.  

Şişme montlar farklı boy seçenekleri ile sunulur. Bu nedenle tarzınıza uygun şişme montu kolay bir şekilde bulabilirsiniz. En sıcak tutan kışlık mont çeşitlerinden biri olan şişme mont, yumuşak yapılı ve hareket özgürlüğü sağlayan tasarımlara sahiptir. Kıyafetlerin üzerine giyilen montların konforlu olması çok önemlidir. Kol hareketlerini kısıtlayan mont çeşitleri son derece rahatsız edicidir.  

Kadın puf mont modellerini diğer montlardan ayıran en önemli özellik, maksimum seviyedeki konforudur. Kadın uzun şişme mont modelleri, vücudun büyük bir bölümünü soğuktan korur. Vücudun üst bölümünün yanı sıra bacakları da soğuk hava koşullarından koruyan bu mont çeşitleri, kısa modellere göre daha çok tercih edilir. Şişme mont nasıl kombinlenir, en ideal rengi hangisidir ve şişme mont nasıl yıkanır gibi sorular, neredeyse her mont sezonunda en çok yöneltilen sorulardır. Şişme montlarla ilgili bazı püf noktaları ve kombin önerilerini değerlendirebilirsiniz.  

Hangi Kombine Hangi Şişme Mont Giyilir?  

Şişme mont çeşitlerinin modern ölçülü giyim tarzında kullanımı son derece kolaydır. Çünkü bu montlar, kıyafetlerle kolay uyum yakalar. Sadece boy faktörüne dikkat ederek bile harika bir görünüm yaratmak mümkündür.  

Ölçülü giyim stilinde uzun etekler popülerdir. Uzun etek modelleri için şişme montların, standart ve yarım boy modelleri idealdir. Örneğin; vizon etek ve beyaz bluz ile oluşturulan kombin, basenleri kapatacak uzunluktaki kadın beyaz şişme mont ile tamamlanabilir.  

Pileli veya piliseli etek kombinleri için standart boy şişme montlar kullanılabilir. Ceket kesimli şişme montlar da piliseli eteklerle mükemmel bir görünüm oluşturmak için idealdir. Kadın parlak şişme mont modelleri siyah gibi koyu renklerden oluşan kombinlerde değerlendirilebilir. Şişme mont kombinlerine çizme ve bot çok yakışır. Spor kombinler için kalın tabanlı bot modellerini tercih edebilirsiniz.  

Uzun Şişme Mont Hangi Kombinlere Yakışır?  

Uzun mont modelleri, özellikle soğuk havalarda diğer boy seçeneklerine göre daha fazla avantaj sağlar. Soğuğun yanı sıra yağış ve rüzgâr gibi diğer olumsuz hava koşulları için de ideal olan uzun şişme montlar, kapalı bayan giyim stili için son derece uygundur. Kapalı giyim tarzları için ideal olan bu mont çeşitleri her giyim tipine uygundur. Bu nedenle uzun şişme montlar kadınların yoğun ilgi gösterdiği mont çeşitleri arasında yer alır.  

Kış aylarında pantolon kombinleri ile şık bir görünüm yakalamak için kadın siyah şişme mont modelleri tercih edilebilir. Siyah renk kadın kışlık mont modellerinde en çok tercih edilen renktir. Son yılların popüler oversize tasarımına şişme mont modellerinde rastlayabilirsiniz.  

Kadın oversize şişme mont, spor kombinler için idealdir. Kış mevsiminin olumsuz hava koşullarından etkilenmemek için kadın puffer montların farklı renklerine dolabınızda yer açabilirsiniz.  

 

 

 

 

 

Etiketler: Trendler
Ekim 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR