Soğuk Havalarda Kışlık Tunikler Nasıl Kombinlenir?

kislik-tunikler-nasil-kombinlenir

Her geçen gün gelişen ve yenilikleri yakından takip eden ölçülü giyim dünyası, kendine özen gösteren kadınlara yönelik birbirinden güzel tunikleri bünyesinde barındırır. Her mevsim için özel olarak tasarlanan tunik kıyafetler, soğuk kış günleri için de zengin bir çeşitlilik sunar. Bu sayede isteyen herkes, kendi tarzına uygun kışlık tunik modellerine erişim imkânı bulur. Siz de kış aylarında kapalı giyim tarzınızı geliştirmek için yeni sezon tunik modellerine göz atabilir ve bunları kombinleme konusunda fikir edinerek doğru parçaları bir araya getirebilirsiniz.

Soğuk havalarda kışlık uzun tunikleri nasıl kombinleyeceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız konuyla ilgili Ecmel Kırlı’nın kombin önerilerine göz atabilir ve kendi stilinize uygun seçenekleri göz önünde bulundurarak tercihinizi yapabilirsiniz. Dilerseniz Feyza Hakyemez tarafından yapılan modern kapalı giyim kombin önerilerini de inceleyebilir, kusursuz bir gardırop oluşturmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

 

Kışlık Tunik Kombinlerinde Renk Uyumunun Önemi

Kusursuz bir kışlık tunik kombini için trendlere uygun tasarımlar, dokular, modeller, desenler ve kesim özellikleri gibi detaylar ne kadar önemli ise tasarımlarda kullanılan renkler de aynı oranda özen gerektirir. Ten rengine yakışan bayan tunik modellerine yönelerek güzelliğinizi ön plana çıkarabilir, ayrıca kombindeki tüm parçaların renk bakımından uyumlu olmasını sağlayarak çağdaş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sadeliğinden vazgeçmek istemeyen kadınlar, özellikle ton sür ton denemeyi tercih edebilir. Bu sayede ölçülü giyim tarzına gönül veren kadınlar, uzun gömlek tunikleriyle zarafetini ve şıklığını kolaylıkla ortaya çıkarır. Ton sür ton kadın tunik kombinlerinde herhangi bir rengin farklı tonlarına sahip parçalar yer alır. Kıyafete ek olarak çanta, ayakkabı, kemer ve diğer aksesuarlar tek bir rengin çok çeşitli tonlarıyla bezenmiş olarak karşınıza çıkar.

Tunik kombinlerinde daha dinamik ve canlı bir duruş elde etmek için birbirine zıt renkleri de tercih edebilirsiniz. Siyah ile beyazın bir arada kullanıldığı kombinlerden kırmızıyla yeşilin birlikte yer aldığı genç ölçülü giyim kombinlerine kadar farklı tarzlarda seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

Renk uyumlarının etkisini görmek için Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez gibi ünlü bloggerların kombin önerilerini inceleyebilir, gardırobunuzdaki renklere göre doğru uzun tunik kombinleri oluşturabilirsiniz.

 

Tunik Gömlek Tesettür Ürünleriyle Tercih Edebileceğiniz Alt Giyim Ürünleri

Her sezon büyük bir ilgi gören ve çok çeşitli alt giyim ürünleriyle bir arada kullanım imkanı sunan gömlek tunik modelleri, genel olarak uzun, bol ve salaş yapıda olur. Bu tarz tunik gömlek tesettür ürünleriyle özellikle mom-jean ya da boy-friend kesim özellikleri bulunan kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca uzun pileli etek veya katlı etek modellerini de birbirinden güzel kışlık tuniklerle bir arada kullanabilirsiniz.

Pantolon modellerinden boru paça olanlar ile cigarette özellikteki tasarımlar da oldukça sevilir ve kışlık uzun tuniklerle uyum içerisinde kullanılır. Bu tür salaş ve uzun yeni sezon tunik modelleriyle yine salaş bir pantolon giymeniz yanlış olur. Bu nedenle tunik kombinleri söz konusu olduğunda bol pantolonlardan uzak durmanızı tavsiye ederiz.

Şayet boyunuz kısa ise kışlık tunik modelleri ile etek kullanmak yerine, pantolonlara yönelmeniz ideal olur. Unutmamalısınız ki kombin sürecinde ilk olarak vücut yapınıza uygun tasarımlara yönelmeniz gerekir. Aksi takdirde en trend modern kapalı giyim ürünleri bile üzerinizde rahatsız edici bir görünüm ortaya çıkarır.

Örneğin; göbek bölgenizde biraz fazlalığınız varsa salaş uzun gömlek tunik tasarımlarına yönelebilir, ince bir beliniz varsa tunik kıyafetinizi kemerle tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz genç ölçülü giyim tarzınızı geliştirmek adına bel çantası kullanımını da tercih edebilir ve belinizin zarafetini taçlandırabilirsiniz.

Etiketler: Trendler
Ocak 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR