Yaz Sezonun Vazgeçilmezi: Uçuş Uçuş Elbiseler

kadin-günlük-elbise

Yaz Renklerini Dolabınıza Taşıyın  

 

Yaz sezonunda tatil beldelerinin yanı sıra şehir yaşamına da renk getiren elbiseler, her kadının vazgeçilmezleri arasındadır. Rahat kullanımı nedeniyle uzun elbiseler sıcak yaz günlerinin en çok tercih edilen trend elbiseleri arasında yer alır. Yaz mevsiminin trend giyim parçalarından bir diğeri de uçuş uçuş elbiselerdir.  

Her boyu ile günün her saatinde rahat etmek mümkündür. Sezonun en çok ilgi gören yeşil elbiselerini, tonuna göre beyaz, pudra rengi, kırmızı, sarı ve açık kahverengi sandalet veya terlikler ile kombinleyebilirsiniz. Zümrüt yeşili elbiselerin revaçta olduğu elbise modelleri ile harika bir yaz geçirmek istiyorsanız dolabınızda kadın tasarım elbise modellerine bol bol yer açabilirsiniz.    

 

Elbiselerinizi Aksesuarlar ile Özgünleştirin 

 

Kombinleri, aksesuar kullanarak daha da özgün hale getirmek mümkündür. Bu nedenle aksesuarların gücünü asla hafife almamak gerekir. Kullanacağınız küçük bir aksesuar ile sıradan bir elbiseyi daha cool bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 

Triko yazlık elbiseleri ince bir fular veya yaka modeline uygun uzunlukta bir kolye ile kullanarak harika bir kombin elde edebilirsiniz. Şapka kullanmayı seviyorsanız ekose jile elbiseler ile kullanmayı deneyebilirsiniz. Ekose modellerde kullanacağınız beyaz renkli sneaker veya babet hem spor hem de şık görünmenize yardımcı olur. 

 

Bir Elbise ile Hayatınızı Kolaylaştırın 


Büyük bir kullanım rahatlığı sunan elbise modelleri, enerjik ve şık bir görünüm kazanmanın en kestirme yoludur. Kombin oluşturması en kolay ve en zevkli olan elbise ile hem gündüz hem de gece harika görünebilirsiniz. Aynı elbiseyi kullanarak sadece ayakkabı değişikliği yaptığınızda bile, büyük bir tarz değişikliği yakalamanız mümkündür. Pileli elbise modellerinin altına gündüz sandalet giyerek spor bir tarz, akşam stiletto giyerek klasik bir tarz oluşturabilirsiniz.  

Elbise modelleri şık görünümün yanı sıra daha uzun ve olduğunuzdan daha zayıf görünmenize de yardımcı olur. Uzun ve çok karışık desenler içermeyen elbiseleri dolgu topuklu ayakkabılar ile kombinleyerek muhteşem sonuçlarını görebilirsiniz. Hem karışık hem de büyük desenler olduğunuzdan daha kilolu görünmenize de neden olabilir. Bu yüzden mümkün olduğu kadar küçük desenli elbiseleri tercih etmeniz faydalı olur. 

 

Etiketler: Trendler
Mart 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR