Stil İpuçları: Tunik Nasıl Kombinlenir?

kadin-tunik

Günlük yaşamın önemli bir parçası haline gelen kadın tunik modelleri, günün her saatinde rahat hareket etme olanağı sunar. Spor modellerden klasik modellere kadar birçok çeşidi ile bir yandan kadınların hayatını kolaylaştırırken, bir yandan da zarif bir görünüm sunar. Doğru kombinlenen tunik ile daha zayıf, daha uzun ve daha iddialı görünmek mümkündür.  

 

Tarzınızı ve Enerjinizi Sezonun Trend Renkleri İle Tazeleyin  

 

Yeni sezonlar, yenilenmek ve tarz değiştirmek için mükemmel zamanlardır. Değişen sezonla birlikte yeni bir enerjiye sahip olmanın yolu, sezonun renklerini kullanmaktan geçer. Hayatınızda küçük değişikler yapmak için bu zamanları iyi değerlendirmeniz gerekir.  

Mevsimin enerjilerini en iyi şekilde yansıtan spor tunikler ile hem tarzınızı yenileyebilir hem de enerjinizi tazeleyebilirsiniz. Rahat ve her ortama uyum sağlayan gömlek tunikler ile farklı iki tarz yaratabilirsiniz. Spor bir görünüm için kot pantolon ve sneaker, klasik bir görünüm için kumaş pantolon ve stiletto ya da topuklu ayakkabı ile kombin yapabilirsiniz.  

 

Kumaş ve Kesim Kalitesini Dikkate Alın 

 

Kaliteli kumaş ve düzgün bir kesime sahip olan her giysi ile mükemmel kombinler yapmak mümkündür. Bu iki özelliğin bir arada olmasına özen gösterdiğiniz sürece, kombinleriniz başarılı olur. Bu nedenle, tunik alışverişi yaparken bu kriterleri göz önünde bulundurmanız gerekir.  

Genel olarak düzgün kesime sahip olmayan krep tunik tarzında giyildiğinde olduğunuzdan daha kilolu görünmenize de neden olabilir. Daha zayıf ve şık görünüm elde etmek için son zamanların yükselen trendi monoblok giyim tarzını uygulayabilirsiniz. Alt ve üst parçaların aynı renkten oluştuğu bu giyim tarzı, vücudun herhangi bir bölgesine vurgu yapmadığı için daha zayıf bir görünüm elde edilmesini sağlar.  

Aynı renkten oluşan tunik pantolon takımlarını aksesuar veya şık bir şal ile tamamlayabilirsiniz. Trend giyimin vazgeçilmez stili haline gelen monoblok giyim tarzı, “hangi renk ile kombinimi tamamlayacağım” gibi sorunlarınızı da ortadan kaldırır.  

 

Uzun Tunikleri Doğru Parçalar İle Kullanmaya Özen Gösterin 

 

Tuniklerin boyu uzadıkça, eşleştirilen parçalara dikkat etmek gerekir. Aksi halde şık görünümden uzaklaşmak mümkündür. Uzun gömlek tunikleri mom jean, boyfriend ve bol paçalı pantolonlarla kombinlemek yerine; skinny, düz paça, havuç ve cigarette pantolon modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Böylece daha zayıf ve daha zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz.  

Uzun tunik ile kullanacağınız etek modellerinin de dar kesimli olması, şık görünüm kazandırır. Ayrıca ikili takım tercihlerinizi ton sür ton renklerden yana yaparak, yazlık tunikleri mükemmel şekilde değerlendirebilirsiniz 

 

Etiketler: Kombin Önerisi
Mart 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR