Trend Yağmurluklar İle Stilinden Ödün Verme!

kadin-yagmurluk

Benzersiz modellere sahip bu kıyafeti yağışlı havaların yanı sıra kadın günlük giyim ürünü olarak da kullanabilirsiniz. Geçiş mevsimlerine uygun yapısı sayesinde, bahar günlerinin bir açılıp bir kapanan havası ile uyumludur. Çoğu zaman insanı nasıl giyineceği konusunda yanıltan bahar havaları için yağmurluk sweat idealdir.  

Bol pantolon ve tişört ile bir arada kullanarak salaş fakat hoş bir kombin oluşturabilirsiniz. Ayrıca mevsim bahar olsa da, yağmurluk giydiğiniz zaman kombininizi botlarınız ile tamamlayabilirsiniz. Farklı mevsimlere ait parçaların bir arada kullanıldığı kombinler cool bir hava kazandırır. 

 

Yağmurluk Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir? 

 

Yağmurluk alışverişinde de diğer giyim ürünlerinde olduğu gibi vücut tipinize ve boyunuza göre alışveriş yapmanız gerekir. Aksi halde olduğunuzdan daha kilolu veya daha kısa görünebilirsiniz. Uzun yağmurluk almayı planlıyorsanız, boyunuzun yeterince uzun olduğundan emin olmanız gerekir.  

Yağmurlukların uzun olanları uzun boylular için idealdir. Kısa bir boya sahipseniz, diz hizasında biten yağmurlukları tercih edebilirsiniz. Altına topuklu bot giyerek daha uzun görünmenizi sağlayabilirsiniz. Yağmurluk seçerken üzerinize tam oturacak modelleri seçmenizde fayda var.  

Büyük veya dar görünen yağmurluklar, emanet görüntüsü oluşturur. Özellikle daha çok sonbahar mevsiminde kullanılan kapitone yağmurluklar size bir beden büyük geliyormuş gibi duruyorsa çirkin bir görünüm sergilemenize neden olur. Bu nedenle baharlık ceket ve yağmurlukların bedeninize uygun olan modellerini almanız önemlidir. 

 

Şık ve Rahat Yağmurluk Modelleri 

 

Yağışlı günlerin olmazsa olmazı yağmurlukları, günün her saatinde, yağmur olsun veya olmasın kullanabilirsiniz. Montların fazla, gömleklerin yetersiz olduğu ılık havalarda kurtarıcı niteliği taşıyan terletmeyen yağmurluklar ile keyifli kombinler hazırlayabilirsiniz. Terletmeyen yapısı nedeniyle gün boyu rahat etmenizi sağlar.  

Trençkot görünümündeki yağmurluklar ile harika ofis kombinleri oluşturabilirsiniz. Kanguru yağmurluklar ise spor giyim tarzını benimseyen kadınlar için idealdir. Yağmurluk ile daha şık görünmek ve bütünlük sağlamak için yağmur çizmeleri giyebilirsiniz. Özellikle su geçirmez yağmurluklar ile mükemmel korumaya ulaşmanız mümkündür.  

Rahat giyinmeyi ve spor giyim tarzını seviyorsanız kadın spor ceket modellerinde tasarlanan yağmurlukları tercih edebilirsiniz. Bahar mevsimi kombinlerinize gölge düşürmemek için yağmurluk ile diğer kıyafetlerinizin bir bütünlük oluşturmasını sağlamanız önemlidir. Bu nedenle renkleri doğru şekilde kullanmaya özen göstermeniz gerekir. Kadın ceket modelleri arasında en çok ilgi çeken ürünlerden biri de trençkotlardır. Hem klasik hem de spor tarza uyum sağlayan trençkotlardan dolabınızda en az bir tane olmasına özen göstermeniz önemlidir. 

 

Etiketler: Trendler
Mart 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR