Sezonun Kurtarıcısı Trençkot Nasıl Kombinlenir?

kadin-trenckot

Hem güneşli hem de yağmurlu havalarda giyilebilen baharlık ceketlere alternatif olarak sunulan trençkot, sezonun trend giyim ürünleri arasında ilk sırayı alır. Yılın ılık ve sıcak geçen zamanlarında kadın ceket modellerini giymek zor olabilir. Bu nedenle, senenin en güzel zamanlarını birbirinden güzel kadın trençkot modelleri ile geçirebilirsiniz. 


Spor Kombinlere Trençkot Şıklığını Dâhil Edin
 


Trençkot, sneaker ve spor ayakkabılar ile olan uyumu nedeniyle, rahat giyim tarzını benimseyen kişiler tarafından yoğun ilgi görür. İspanyol paça pantolon, açık renk basic tişört ve beyaz sneaker kullanarak oluşturduğunuz kombine retro trençkot ekleyerek harika bir sentez kombin sergileyebilirsiniz.  

Zaman kavramını özgürleştirmeyi sevenlerdenseniz mom pantolon ve vintage trençkot kombinini mutlaka denemelisiniz. Trençkotu spor kıyafetler ile kombinlerken desensiz ve tek renkten oluşan tişört veya bluz kullanmanız daha havalı bir görünüm elde etmenizi sağlar.  

Boyfriend ve skinny pantolonlar da trençkot ile harika spor kombinler oluşturabileceğiniz pantolon modelleri arasında yer alır. Bu modelleri siyah trençkot kullanarak da kombinleyebilirsiniz.  


Klasik Kombinlerin Havasını Değiştiren Trençkotlar 


Klasik giyim tarzını benimseyen veya işi gereği klasik giyinen kadınların gardırobunda en az bir tane trençkot bulunur. Ilık havaların hakim olduğu zamanlarda klasik giyimi, ceket dışında başka bir dış giyim ürünü ile kombinlemek zordur. Bu nedenle baharlık trençkotlar çalışan kadınların bir numaralı tercihi olur. 

Pantolon ve etek ile şık bir görünüm sunduğu için hem gündüz toplantıları hem de gece davetleri için idealdir. Özellikle siyah elbise, camel uzun trençkot ve siyah stiletto her zaman hayat kurtaran bir kombin olarak karşınıza çıkar. Elbise ve etek ile trençkot kombini yapacağınız zaman trençkotun, elbise ve eteğin boyundan daha uzun olmasına özen göstermeniz, daha zarif bir görünüm oluşturmanızı sağlar. 

Orta boy trençkotlar her vücut tipine ve her boya yakışır. Kıvrımlı hatlara sahipseniz, orta boy trençkotu kemerini bağlayarak kullanabilirsiniz. Cigarette pantolon, şifon bluz, stiletto ve trençkot kullanarak oluşturduğumuz kombin ile bütün dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.


Trençkot ile Özgün Tarz Yaratmayı Deneyin  

 

Klasik stilden uzaklaşmayı ve yeni tarzlar denemeyi seviyorsanız, bunu trençkot kombinlerinizde de kullanabilirsiniz. Kıyafetleri zenginleştirmeye yarayan aksesuarların, trençkotlarda fark yarattığını görebilirsiniz. Oldukça hareketli bir fular, ilgi çekici bir broş veya bir şapka ile trençkotunuza renk katabilirsiniz. 
Ayrıca, trençkota farklı bir hava katmak için kemerini belinize bağlamak yerine arkadan bağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yazlık trençkotu, başlı başına bir elbise olarak da kullanabilirsiniz. Dizüstü modeller elbise olarak kullanılmaya daha uygundur.

Medine ipeği trençkot, ince ve ferahlatan bir kumaştan yapıldığı için yaz mevsiminde de kullanımı rahattır. Siyah trençkot daha zayıf ve uzun görünmenizi sağlar. Sonbahar mevsiminde veya ilkbahar akşamlarında değerlendirebilirsiniz. 

 

Etiketler: Kombin Önerisi
Mart 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR