Ten Rengine Uygun Şal Seçimi Nasıl Olmalıdır?

ten-rengine-gore-sal-secimi

Kapalı giyim tarzını benimseyen kadınlar arasındaysanız estetik bir görünüme sahip olabilmek için ten renginizi iyi tanımalısınız. Ardından ise kendi teninizle uyum içerisinde olan renklerin hangi tonlar olduğunu bilmeniz, bu renklerin yer aldığı tasarımlara yönelmeniz ve desenli şal modelleri arasından doğru seçim yapmanız gerekir.

Uzun elbise modelleri, kabanlar ve triko kazaklar ile kombinleyebileceğiniz, kapalı giyimde en son çıkan şal modelleri arasından ten renginize uygun şal seçerken bilmeniz gerekenler nelerdir?

 

  • Beyaz Tenli Kadınların Favorisi Koyu Renkli Şal Modelleri

Beyaz tenli bir yapıya sahipseniz ister istemez beyaz tene hangi renk şal yakışır sorusunun cevabını merak edersiniz. Bu noktada koyu renkli şal modellerine yönelebilirsiniz. Siyah, lacivert, kahverengi, bordo gibi renkler cildinizle kontrast oluşturacağı için kusursuz bir duruş sergilemenize imkan tanır. Özellikle siyah şal açık tenli kadınların vazgeçilmezi olmayı başarır.

  • Esmer Cildinizin Güzelliğini Pastel ve Açık Tonlarla Öne Çıkarın

Esmer insanlara hangi renk şal yakışır sorusunun cevabı da aslında oldukça basittir. Favoriniz beyaz şal olabilir. Teninizle zıt bir renge sahip olan bu tarz şallar, oldukça modern görünmenizi sağlar. Dilerseniz pudra, krem, buz mavisi, su yeşili gibi açık renkli şal kombini de yapabilirsiniz. Açık renklerin yanı sıra, kırmızı ve turuncu gibi pastel renkler de esmer cildinizle kusursuz bir uyum yakalar. 

 

  • Bal Rengi ve Karamel Tonlarıyla Eşsiz Bir Bütünlük Oluşturan Buğday Ten

Açık ya da koyu kumral olarak da ifade edebileceğimiz buğday ten, günümüzde oldukça yaygın bir ten rengi olarak karşımıza çıkar. Siz de buğday tenli kadınlar arasında yer alıyorsanız buğday tene hangi renk şal yakışır sorusunun cevabını iyi bilmeniz gerekir. Yeni şal modelleri arasından seçim yaparken özellikle renklerin canlı ve koyu tonlarına yönelebilirsiniz. Bunların başında ise bal rengi ile karamel tonları gelir. Aynı zamanda hardal sarısı, kahve tonları ve zeytin yeşili gibi renkler de favorileriniz arasında yer almalıdır.

 

En Trend Şal Renkleri Nelerdir?

En çok tercih edilen şal renklerinin hangileri olduğunu merak ediyorsanız kapalı giyimde yaptıkları kombinlerle farklarını ortaya koyan Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez gibi usta isimlerin kombin önerilerine göz atabilir, bunlar arasından kendiniz için uygun olan renkteki seçeneklere yönelebilirsiniz. Tüm bu renklere dikkat ederek yaptığınız şal seçimleri, kombinlerinizi bir adım öteye taşır.

Bu sezon öne çıkan renkler arasında siyah, beyaz, kahve tonları, pudra, gri ve nude tonlar yer alır. Ölçülü giyim dünyasında öne çıkan seçeneklerin başında ise vizon şal seçenekleri gelir.

Şalların bu kadar sık kullanılması akla, hangi şal iç göstermez sorusunu da sıklıkla getirir. Kaliteli ve modern tasarımlar, ölçülü giyim tarzını benimseyen kadınlar için ideal seçeneklerdir. Siz de kendinize uygun kapalı giyim ürünlerine yönelirken cildinizin rengine uygun seçeneklere göz atabilir, şal seçimini de buna göre yapabilirsiniz.

Etiketler: Trendler
Kasım 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR