Stilinizi Tamamlayacak En İyi Çanta Modelleri!

en-iyi-canta-modelleri

Kadın giyim dünyasında en sevilen aksesuarların başında gelen yeni moda çantalar, kombinlerin kusursuz şekilde tamamlanmasını sağlar. Günümüzde çok çeşitli modellerle karşımıza çıkan şık çantalar, farklı tarzlara ve bütçelere hitap edecek şekilde üretilir. Bu sayede isteyen herkes kendisi için ideal çantalara sahip olma imkanı bulunur.

2022 çanta modelleri, şık ve modern tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeker. Ölçülü giyim tarzını benimseyen kadınların da gönlünü fetheden birbirinden güzel seçenekler bulunur. Siz de küçük ya da büyük çanta modelleri arasından dilediğinizi tercih ederek kombinlerinize uygun seçimler yapabilir, mükemmel görünme fırsatını elde edebilirsiniz.

Çanta seçimi nasıl olmalıdır sorusunun cevabını merak ediyor ve kombinlerinize uygun kadın çanta modellerini bulmakta zorlanıyorsanız, Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez kombin önerilerine bakabilir, ideal seçimler üzerine fikir sahibi olabilirsiniz. Ölçülü giyim kombinleri konusunda başarılı tiyolar ve öneriler veren bu iki ünlü fenomenin sunduğu alternatiflerle çok şık kıyafetleri üzerinizde taşıyabilirsiniz.

Genel olarak kısa boylu kadınların özellikle minimal tasarımlara yani küçük çanta modellerine yönelmesi gerekirken daha uzun boylu ve yapılı kişilerin daha büyük tasarımları tercih etmesi ideal olur. Bununla birlikte tarzınıza uygun olan ve kombininizi tamamlayan en moda çanta modelleri arasından seçim yaparak stilinizi desteklemeniz gerekir. En trend çanta modelleri ise şu şekilde sıralanabilir:

 

  • Desenli Çantalarla Kombinlerinizi Hareketlendirin

Özellikle kapalı giyim tarzına yönelen kadınların gözdesi olan desenli çantalar, diğer stillerin de kusursuz bir destekleyicisi olur. Özellikle küçük çanta çeşitleri arasında ön plana çıkan bu modeller, minimal tasarımları bir üst seviyeye taşır.

Kombinlerinizin sade olduğu anlarda enerjik ve dinamik görünmek adına farklı desenleri olan seçenekleri tercih edebilir, bunların askılı, çapraz askılı, kutu tasarımlı olanları arasından seçim yapabilirsiniz. Renkli desenler ve krokodil detaylar günümüzün trendleri arasında yer alır. Geometrik desenler de ön plandadır. Özellikle bayan çapraz çantalarda kendine yer bulan sıra dışı desenler, kombinlerinizin de özgün ve çağdaş görünmesine katkıda bulunur.

 

  • Kutu Çanta Modelleriyle Tarzınızı Destekleyin

Her sezon büyük ilgi gören kutu çanta modelleri, farklı renklerle ve desenlerle üretilerek beğeninize sunulur. Bunlar kare, üçgen, dikdörtgen ya da küp şeklinde olabilir. Kutu tarzında olmasına rağmen oval hatları olan yuvarlak çanta modelleri de en sevilen seçenekler arasında yer alır.

Ölçülü giyim tarzına yönelik kombinlerde de sıklıkla kullanılan bu tarz askılı çantalar, sıradanlıktan kurtulmak isteyen kadınların ilk tercihleri arasında yer alır. Farklı ve estetik görünmeyi seven kadınların kombinlerine canlılık getiren mavi, siyah, haki, bej, beyaz çanta modelleri kutu tasarımıyla dikkatleri üzerine çekerek büyük ilgi görür.

 

  • Zincir Askılı Çanta Modelleriyle Dinamik Görünün

Zamansız tasarımıyla hemen hemen her dönem sıklıkla tercih edilen ve trendler arasında gösterilen zincir askılı çanta modelleri, işlevsel ve kullanışlı yapısıyla ilgi görürken çağdaş çizgileriyle de göz doldurur. Başta kapalı giyim tarzı olmak üzere, her tarza ve şekle uyum sağlayan bu tarz aksesuarlar arasında siyah çanta modelleri oldukça popülerdir. Zincir askıyla siyah rengin gösterdiği ahenk, fazlasıyla beğeni toplar. Büzgülü çanta modellerinde de ön plana çıkan zincir detayı; kırmızı, lacivert, haki, sarı, pembe çantalarda da kendine yer bulur.

 

Şişme çanta modellerinden kutu bej çanta tasarımlarına kadar zengin bir seçenek yelpazesinin bulunduğu sektörde seçim yaparken zorlanmanız durumunda ünlü bloggerlardan Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez kombinlerinde yer alan çanta modellerini inceleyebilir, bunlardan beğendiğiniz seçeneklere yönelebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri karşılaştırarak indirimli çanta modellerini tercih edebilirsiniz.

Etiketler: Trendler
Kasım 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR