Siyah Elbiselerinizi Şık Hale Getirecek Tüyolar

siyah-elbise-kombinleri

Her dönem en sevilen renkler arasında yer alan siyah, asaletin ve zerafetin temsilcisi olarak giyim ürünlerinde sıklıkla kullanılır. Tepeden tırnağa siyah olmak isteyen kadınlar, siyah şık elbise seçeneklerine muhakkak gardırobunda yer verir.

Siz de iddialı bir tarz yaratmak için siyahın büyüsüne kapılabilir ve tarzınıza uygun midi ya da uzun elbise modelleriyle kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. Bu süreçte kışlık ya da yazlık elbisenizi daha şık bir görünüme kavuşturmak için çeşitli tüyolardan yararlanabilir, bohemden klasiğe kadar her tarza bürünebilirsiniz.

Kapalı giyim tarzını benimseyen kadınların da gözdesi olan siyah uzun elbise çeşitleri, birbirinden farklı detaylarla süslenerek oldukça ilgi çekici hale bürünebilir. Bu tür kombinler için Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez gibi ünlü bloggerların önerilerine göz atabilir, kendi stilinize uygun seçeneklerden yararlanarak siyahın tek parça şıklığını elde edebilirsiniz. Ayrıca uzun boylu kadınlar nasıl elbise seçmeli ya da boya göre elbise seçimi nasıl olmalı gibi sorulara da cevap bulabilir ve kendiniz için ideal seçimler yapabilirsiniz.

Peki, siyah elbise nasıl kombinlenir, elbiseyi kusursuz hale getirmek için hangi tüyolardan yararlanılabilir?

  • Dantelin Büyüleyici Duruşundan Yararlanın

Hem siyah midi boy elbiselerde hem de kapalılar için elbise kombinlerinde dantelin büyüleyici duruşundan yararlanabilir, zarafetinizi ve güzelliğinizi en güzel şekilde yansıtabilirsiniz. Özellikle siyah renge çok yakışan dantel, elbisenin doğru yerinde doğru yoğunlukta kullanıldığı sürece şık elbise modellerinin ortaya çıkmasında oldukça etkili olur. Dantelli midi boy elbiseyle bir partiye katılabilir ya da ölçülü giyim tarzına uygun şık bir tasarımla herhangi bir düğün organizasyonuna katılabilirsiniz.

Uzun ya da midi boy siyah elbiselerde dantel kullanımına yönelik seçenekleri inceleyebilir, ölçülü giyim tarzına yönelik öneriler için kapalı giyimde kombinleri ile fenomen olan Feyza Hakyemez ve Ecmel Kırlı kombin önerilerini inceleyebilirsiniz.

  • Tesettür Elbise Modellerinde Siyah ve Beyaz Renklerinin Uyumu 

Ölçülü giyim ürünleri arasında tek parça şıklığıyla öne çıkan siyah renkli elbiseler, beyazla süslenerek beğeninize sunulur. Bunlardan yararlanarak siz de kusursuz bir görünüm elde edebilir, doğru aksesuarlar ve takılarla estetik bir duruş sergileyebilirsiniz. Masumiyetle asaleti bir araya getiren bu renkler, kapalılar için kombin önerisi söz konusu olduğunda listenin başlarında yer alır.

Fazlasıyla tercih edilen bu tarz elbiselerle yazlık kombinler oluşturabileceğiniz gibi günlük sade bir tarz da yaratabilirsiniz. Özel davetler ve organizasyonlar için de ideal olan bu tarz genç kapalı giyim ürünleri arasında siyah triko elbiseler ve ekoseli tasarımlar ön plana çıkar. Bunların yanı sıra şifon ve saten elbise modelleri de bu renklerle donatıldığında mükemmel bir tarz ortaya çıkarır. Siyah beyaz ikilisini düz siyah bir elbisenin üzerine beyaz kemer takarak da bir araya getirebilirsiniz. Günlük hayatta fırfırlı modelleri de tercih edebilirsiniz.

  • Siyah Elbisenizi Hareketlendirerek Modern Bir Tarz Yaratın

Şayet uzun ya da midi boy desenli elbise yerine baştan aşağı siyah bir tasarımı tercih edecekseniz kombininize farklı bir renk eklemeniz doğru olur. Bu tür elbiselere beyaz renk ya da dantel ne kadar yakışıyorsa altın rengi de oldukça güzel bir uyum yakalar.

Midi boy elbise modellerinde ve kapalı giyim ürünlerinde altın rengini kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bu renge sahip olan tokalı kemer, küpe, kolye, toka, eşarp, çanta gibi çok çeşitli aksesuarlara yönelebilir, siyah kombininize hareket getirebilirsiniz.

Aynı zamanda sıradanlıktan çıkmak adına uzun ya da midi boy elbise modelleriyle birlikte dinamik duruş sergileyen aksesuarları tercih edebilir; güneş gözlüğü, çizme, çanta, şal gibi ürünlerle kombininize volüm katabilirsiniz.
Etiketler: Trendler
Kasım 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR