Sezonun Trend Parçası | Uzun Şişme Yelek

uzun-sisme-yelek

Bu hava koşullarının yaşandığı zamanlarda şişme yelek idealdir. Kış mevsiminin çok soğuk geçmeyen günlerinde de şişme yelek giyilir. Her yaş grubunun ilgi gösterdiği şişme yeleklerin uzun, kısa, kapüşonlu, kapüşonsuz, fermuarlı ve çıtçıtlı gibi çeşitleri mevcuttur. Bu modeller arasından en çok tercih edileni kapşonlu şişme yelektir. Şişme yelek ile daha çok spor kombinler oluşturmak mümkündür.  

Havalı görünüm sunan bu yelekler, genç ölçülü giyim stili için de uygundur. Yumuşak yapısı ve rahat kesimi sayesinde hareket özgürlüğü sunan bu yelekler birçok mekan ve ortam için uygundur. Şişme yelek nasıl kombinlenir veya en çok hangi kıyafetlerle yakışır gibi sorunların cevabı çok merak edilir. Şişme yelek kombinleri ile havalı bir stil sergilemek için yelek modellerini kombinlerde şu şekilde değerlendirebilirsiniz.  

Uzun Şişme Yelek Kombinleri  

Uzun mont ve yelek çeşitleri, bazı kadınlar için avantajlı, bazıları için ise dezavantajlı kıyafetlerdir. Bu nedenle bu kıyafetleri satın alırken bazı detaylara dikkat etmek önemlidir. Şişme yeleğin uzun modelleri, kısa boylu kadınlar için dezavantaj oluşturur. Boyun olduğundan daha kısa görünmesine neden olan uzun şişme yeleklerin, kısa boylu kadınları böyle bir risk ile karşı karşıya bırakacağı için tercih edilmemesi faydalı olur.  

Kısa boylu kadınların farklı boy seçeneklerini değerlendirmesi daha uygundur. Uzun boylu kadınlara hoş bir görünüm katan uzun kesimli yelekler, pantolon kombinlerine çok yakışır. Bu nedenle jean ve gabardin kumaşlı pantolonlarla oluşturulan kombinlerde kullanılabilir.  

Spor bir havası bulunan bu yelekleri eşofman takımlarıyla da kombinlemek mümkündür. Gri renkli eşofman üzerine beyaz şişme yelek giyerek her mevsim mükemmel bir görünüm sergileyebilirsiniz.  

Kısa Şişme Yelek Kombinleri 

Soğuktan koruyan ve havalı bir tarz yaratan kadın şişme yelek modelleri görülmeye değerdir. Kullanımı ve bakımı son derece kolay olan şişme yeleklerin her rengine dolabınızda yer verebilirsiniz. Kısa modelleri bile ölçülü giyim tarzına tarzına uygun olan bu yeleklerin ince ve kalın yapıya sahip olan çeşitleri mevcuttur.  

İnce yapılı olanlar ilkbahar, kalın yapılı olanlar sonbahar ve kış mevsimleri için idealdir. Kısa şişme yelek altına ne giyilir, en çok yakışır gibi sorulara takılmadan bu yelekleri pantolon, etek ve elbise kombinlerinde kullanabilirsiniz. Modern ve havalı bir görünüme sahip olan şişme yelek, günlük kombinlerde harikalar yaratır.  

Sahil ve doğa yürüyüşleri için de ideal olan bu yelek çeşitlerinin her rengi ilgi görür. Sadece bir yelek ile birden fazla kombin oluşturmak istiyorsanız siyah şişme yelek modellerini tercih edebilirsiniz. Çünkü siyah rengi diğer renklerle kombinlemek çok kolaydır. Kapalı giyim stiline uygun olan kısa şişme yelekler uzun etek modelleri ve bol kesimli pantolon modelleriyle de çok yakışır.  

 

Göz alıcı bir görünüm sergilemek için jean pantolon, beyaz sweatshirt ve mavi şişme yelek ile kombin oluşturabilirsiniz. Bayan şişme yelek çeşitlerinin büyük çoğunluğu vücut hatlarını belli etmez. Bu nedenle ölçülü giyim tarzını benimseyen kadınlar, kadın yelek kombinlerinde şişme yelek çeşitlerini kullanabilir.  

 

Etiketler: Trendler
Ekim 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR