Sezonun En Trend Şal Renklerini Keşfedin

trend-sal-renkleri

Kapalı giyim tarzını benimseyen kadınların oluşturduğu kombinler, doğru şal tercihi ile ön plana çıkarılabilir.  

Şık görünmek her kadın için önemlidir. Bu nedenle kombin hazırlarken parçaya değil bütüne odaklanmak gerekir. Şal çeşitlerinin hepsi birbirinden güzel renklere ve desenlere sahiptir. Fakat iş kombinde kullanmaya gelince renkli şal modellerini dikkatli değerlendirmek gerekir.  

Renk tercihi yaparken, kombinin ağırlıklı renginin yanı sıra ten rengini de dikkate almak faydalı olur. Ten rengine göre kıyafet seçimi ve şal seçimi yapmak için şu detaylara dikkat edebilirsiniz.  

Beyaz Tene Hangi Renk Şal Yakışır


Ten rengini dikkate alarak yapılan şal ve kıyafet seçimleri mükemmel sonuçlar verir. Beyaz ten rengine sahipseniz ve harika kombinlerle mükemmel görünmek istiyorsanız, açık tonlarını kullanmamak şartıyla şalların tüm renkleri tercih edebilirsiniz. Özellikle pastel tonlar teniniz ile mükemmel uyum sağlar. Siyah aksesuarlarla destekleyerek siyah şal da kullanabilirsiniz. Desenli şal modelleri daha çok açık tene sahip kadınlara daha çok uyar. Bu nedenle şık desenlere sahip olan şal modellerine dolabınızda ve kombinlerinizde yer verebilirsiniz.  

Buğday Tene Hangi Renk Şal Yakışır

Ten rengine göre yapılan seçimler risksizdir. Bu nedenle gündüz gün ışığından faydalanarak teniniz ile en uyumlu renkleri ve tonlarını tercih edebilirsiniz. Buğday ten, yumuşak bir tondur. Bu harika tonu ön plana çıkarmak için koyu ve sıcak renklere sahip olan şal modelleri tercih edilebilir. Yeşil tonları, pembe tonları ve mavi tonları deneyerek en ideal şal renklerini belirleyebilirsiniz. Lila ve vizon şal modelleri buğday tenli kadınlara çok yakışır. Bu renkleri kombinlerinizde de kullanabilirsiniz.  

Esmer İnsanlara Hangi Renk Şal Yakışır

Esmer ten rengine sahip olan ve kapalı giyim tarzını benimseyen kadınların, kıyafet ve şal tercihi yaparken sadece renk değil ton seçimine de dikkat etmesi, mükemmel kombinlerin ortaya çıkmasını sağlar. Teniniz esmer ise çok açık renkli şallardan uzak durmanız faydalı olur. Renklerin yumuşak tonları ile ideal bir görünüm yakalamak mümkündür. Özellikle yeşil tonları, gece mavisi ve pudra rengi tercih edebilirsiniz. Kombinlerinizde beyaz şal kullanmayı seviyorsanız, düz renkli modeller yerine desenli modelleri tercih etmeniz faydalı olur. 

En Çok Tercih Edilen Şal Renkleri Hangileridir? 

Siyah ve beyaz, en çok tercih edilen şal renklerinin başında yer alır. Çünkü bu iki rengin hem kombinlerde kullanılması kolaydır hem de her tarza kolayca uyum sağlarlar. Bu renklerin yanı sıra yumuşak tonlara sahip krep şal modelleri de ilgi görür. Kış sezonunda kahve tonları, yaz sezonunda pembe, mavi ve yeşil tonları tercih edilir. İdeal bir şal kombini yapmak için tesettür modasını yakından takip edebilirsiniz. En son çıkan şal modelleri ile modern kombinler oluşturmak mümkündür. Yeni şal modelleri arasında kırışmayan şal çeşitleri popülerdir. 

Şal kullanmak isteyen birçok kişi seçim yaparken de çoğunlukla hangi şal iç göstermez diye düşünür. Çünkü ölçülü giyim tarzını benimseyen kadınların büyük çoğunluğu iç göstermeyen şal çeşitlerini tercih eder. Şifon gibi çok ince yapılı şallar boneyi gösterir. Bu konuda titiz olan kadınlar için tafta, ipek ve pamuklu kumaşlardan yapılan şal modelleri uygundur.  

 

Etiketler: Trendler
Kasım 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR