Sezonun En Moda Kadın Mont Modelleri | Kombin Önerisi

kadin-mont-kombinleri

Kış sezonunun hiç şüphesiz en önemli giyim ürünlerinden biri kadın kışlık şişme monttur. Soğuk hava koşullarından korunmak için gerekli olan mont çeşitlerinin kombinlerle uyumlu olması önemlidir. Çünkü mont, sergilenen ilk kıyafettir. En moda mont modelleri bile olsa, mont ile kombin arasındaki uyumsuzluk başarılı kombinleri olumsuz gösterir. Bu nedenle mont alışverişi yaparken veya kombin hazırlarken kadın uzun mont modellerini iyi değerlendirmek gerekir.

Kış mevsiminde kıyafetlerden ve monttan beklenen performans genellikle, en sıcak tutan kışlık mont veya kıyafet olmasıdır. Bu her ne kadar doğru bir ölçüt olsa da biraz eksiktir. Özellikle kadın puffer montun sıcak tutmasının yanı sıra kombinlerle uyum sağlayacak model veya tasarıma sahip olmasına da özen göstermek gerekir.

Kadın kışlık mont modelleri ile hazırlayabileceğiniz kombinler ve bazı püf noktaları şunlardır.

 

Dinamik ve Göz Alıcı Kombinler Hazırlamaktan Çekinmeyin!

Günümüz moda anlayışının geçmiş yıllara göre daha fazla özgürleştiğini kolay bir şekilde fark etmek mümkündür. Birbirine benzer birçok kıyafet bulunmasına rağmen kombinlerdeki farklılık ve özgünlük dikkat çekicidir. Bunun nedeni; her kadının kendi tarzını yaratarak özgün kombinler oluşturmasıdır. Bu sayede giyim ürünleri benzer olsa da kombinlerdeki çeşitlilik fazla olur. Bu durum her giyim tipi için geçerlidir.

Kapalı bayan giyim stilini tercih eden kadınların da seçenekleri benzerdir. Buna rağmen küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmayı başarırlar. Özgün kombinler oluşturmak için bazen kalıpların dışına çıkmak gerekir. Örneğin; geçmiş yıllarda beyaz rengin kış sezonu için neredeyse tabu renk olarak değerlendirildiğini hatırlayanlar mutlaka vardır. Buna benzer kalıpların kırılmasıyla birlikte beyaz renkli kıyafetlerin artık kış sezonunda da sık sık kullanıldığını görebilirsiniz.

Kalıplardan bağımsız kombin hazırlamak için kadın beyaz şişme mont modellerini jean pantolon ve pembe renkli kazak ile değerlendirebilirsiniz. Şişme montların standart boyu için bol kesimli pantolon modelleri, Kadın uzun şişme mont modelleri için ise havuç kesimli pantolon modellerini tercih edebilirsiniz.

Uzun şişme mont çeşitleri genç ölçülü giyim stiline son derece uygundur. Kadın parlak şişme mont çeşitlerini koyu ve tek renkli kıyafetlerle kullanarak hoş bir görünüm sergileyebilirsiniz.

 

Sezonun Trend Ürünlerine Dolabınızda Yer Verin!

Tesettür ve ölçülü giyim tarzındaki yenilikler, modern tasarımlı kıyafetlerin artmasında etkilidir. Bu sayede kapalı giyim tarzlarını benimseyen kadınların da kıyafet alternatifleri çoğalır. Modern ölçülü giyim stilini benimseyen pek çok genç kız yeni sezon mont modellerini değerlendirmeyi tercih eder.

Son yılların popüler montlarından biri olan kadın puf mont modelleri her sezon, sezonun trend ürünleri arasına girmeyi başarır. Bu sıcak tutan mont modelleri, etek, pantolon ve eşofman kombinlerinde kusursuz bir görünüm sergiler.

Günümüzde hemen hemen her kadının dolabında mutlaka bir kadın siyah şişme mont mevcuttur. Siyah avantajlı bir renktir, her renk ile kolay bir şekilde uyum sağlar. En sevdiğiniz kıyafetlerinizi siyah şişme mont ile kombinlemek için siyah aksesuar veya siyah bot kullanabilirsiniz.

Kadın oversize şişme mont, sokak stiline çok yakışır. Bol kesimli pantolon ve oversize kazak çeşitleri ile kombinleyebilirsiniz. Harika kombinler yapmak ve mont seçeneklerinizi arttırmak için kadın indirimli mont modellerini değerlendirebilirsiniz.
Etiketler: Trendler
Kasım 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR