Salaş Giyimin Vazgeçilmezi Sweatshirtler Nasıl Kombinlenir?

sweatshirt-nasil-kombinlenir

Özellikle vücut hatlarını belli etmemesi ve konforlu hareket imkânı sunması nedeniyle ölçülü giyim ürünleri arasında ön plana çıkan kadın salaş kombinler, birbirinden farklı parçalarla her tarza hitap eden çeşitliliktedir.

Sokak modasının olmazsa olmazı kadın salaş giyim arasında çok çeşitli modelleriyle dikkatleri üzerine çeken ürünler ise kadın oversize sweatshirt modelleri olur. Siz de rahat giyinmeyi seviyorsanız ya da kapalı giyim tarzını benimsiyorsanız kadın oversize sweatshirt modellerinin nasıl kombinleneceği konusunda bilgi sahibi olabilir, tarzınızı bir adım ileriye taşıyarak şık ve modern görünmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Kadın günlük giyim ürünlerinden biri olan sweatshirtlerle kusursuz kombinler oluşturmak için Feyza Hakyemez ve Ecmel Kırlı gibi önemli bloggerların genç ölçülü giyim kombin önerilerine göz atabilir, kendiniz için en ideal seçenekleri belirleyebilirsiniz. Bu sayede gün boyunca konforlu hissetmenin yanı sıra; bulunduğunuz ortamda şık ve modern bir duruş sergileyebilirsiniz.

Peki genel olarak sweatshirt modellerini genç salaş giyim tarzına uygun şekilde nasıl kombinleyebiliriz? İşte en güzel kadın sweatshirt kombinler!

  • Günlük Kombin İçin Jean Pantolon ve Oversize Sweatshirt İkilisi

Kapalı kombinler söz konusu olduğunda ilk tercihler arasında yer alan kadın sweatshirt modelleri, günümüzün trendi haline gelen salaş giyimin en önemli unsurlarındandır. Siz de oversize özellikte olan kapüşonlu ya da kapüşonsuz bir kadın uzun sweatshirt ile jean pantolonu bir araya getirebilir, sportif bir tarz yaratarak hoş bir kombin oluşturabilirsiniz.

Desenli, baskılı, fermuarlı, cep detaylı ya da çizgili sweatshirt modellerinden tarzınıza uygun olanı seçebilir, dar paça jean ile bir arada kullanabilirsiniz. Dilerseniz kadın bol pantolon modellerini de tercih edebilirsiniz. Altına ise sneaker ya da casual ayakkabı giyerek kombininizi tamamlayabilirsiniz.

  • Etek ya da Elbise ile Sweatshirt Birlikteliğinin Şıklığı

Kadın sweat ile kombin yaparken sadece eşofman altı ya da jean pantolon sınırlamasına takılmamak gerekir. Son yıllarda çok çeşitli salaş ölçülü giyim ürünleri, uzun etek ya da elbise modelleriyle bir araya getirilerek sıra dışı kombinler yaratılır.

Siz de oversize ya da şişme sweat gibi kıyafetlerinizle etek, elbise gibi parçaları bir araya getirerek şahane kombinler yaratabilirsiniz. Bu noktada Ecmel Kırlı kombin önerilerine göz atabilir, rahat ve şık görünmenin keyfine varacağınız seçeneklere yönelebilirsiniz. Bootie ayakkabılarla kombini tamamlayarak şık bir duruş sergileyebilirsiniz. Gri sweat ile püsküllü kırmızı eteği ya da beyaz yakalı sweatshirt ile pastel renklerinde elbiseyi kombinleyebilir, dilerseniz uygun bir kemerle kombini hareketlendirebilirsiniz.

  • Fermuarlı Uzun Sweatshirt ile Tayt Kombininin Konforu

Fermuarlı sweat modelleri ile tayt kullanımını tercih ederek konforlu bir gün geçirebilirsiniz. Şıklığı da beraberinde getiren bol sweatshirt modelleri sayesinde istediğiniz tarzı yaratabilir, sokak stilinizi geliştirme fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Kapalı giyim tarzını benimseyen kadınların da tercih edebileceği bu kombin, vücuda yapışmayan modern bir taytla kusursuz hale gelebilir. Feyza Hakyemez kombin önerilerini inceleyerek fikir edinebilir, dilerseniz bu birlikteliği tunik sweatshirt modelleriyle de gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarz kombinlerle modern ve çağdaş görünürken kendinizi enerjik de hissedersiniz.
Etiketler: Trendler
Kasım 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR