Renkli Süveter Modelleri Nasıl Kombinlenir?

renkli-hirkalar-nasil-kombinlenir

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte birbirinden şık kazaklar, sweatshirtler, hırkalar, yelekler gardıroplarda yerini almaya başlar. 90’lı yılların en sevilen giyim ürünlerinden biri olan kadın süveterler de bu sezon trendler arasında ter almayı başarır. Siz de sıradanlıktan biraz uzaklaşmak ve kendinize özgü bir tarz yaratmak için renkli süveter modellerinden yararlanabilir, desenli modelleri kombinlerinizde kullanarak benzersiz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Oldukça kolay kombinlenebilir olması nedeniyle büyük ilgi gören kadın süveter modelleri, göz alıcı renkleri ve desenleriyle adından sıkça bahsettirir. Siz de bu giyim ürünlerini gardırobunuza ekleyebilir, kusursuz kombinler oluşturarak sokak stilinizi geliştirebilirsiniz.

Her stile hitap eden tasarımlarıyla öne çıkan güzel süveter modelleri, özellikle ölçülü giyim dünyasında büyük ilgi görür. Bu tarz modelleri nasıl kombinleyebileceğinizi merak ediyorsanız Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez gibi isimlerin sizler için sunduğu kombin önerilerine göz atabilir, kendiniz için seçimler yaparak kusursuz kombinler oluşturabilirsiniz. Aslında oldukça basit ve kolay kombin imkânı sunan genç ölçülü giyim ürünlerini kombinlerken birkaç seçenekten yararlanarak kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

 

  • Gömlek Kullanımının Sunduğu Tarzı Keşfedin

Kadınlarda gömlek kullanımının okullarda kaldığını düşünmek büyük hata olur. Günümüzde en trend kombinler arasında yer alan gömlekleri özellikle renkli bir kolsuz süveterle kullanabilir, sokak stilinizi bir adım ileriye taşıyabilirsiniz. Kusursuz bir birliktelik sunan bu ikili, doğru kombinlendiği zaman oldukça beğeni toplar veya bir kareli süveter altına giyebileceğiniz açık tunik gömlekler, hoş bir duruş sergilemenize yardımcı olur. Özellikle beyaz, bej, buz mavisi, bebek mavisi, pastel sarı, pudra pembe gibi tonlar çok sevilir. Ayrıca altına giyeceğiniz pantolonu da gömlekle benzer tonlarda seçebilir ve muazzam bir uyum yakalayabilirsiniz.

 

  • Beyaz Basic Tişört ve Kolsuz Süveter ile İdeal Kombin

Gömlekle eşsiz bir duruşa sahip olan bu tarz modern kapalı giyim ürünleri; basic tişörtlerle de çok yakışır. Başta beyaz olmak üzere; kırık beyaz, krem, bej gibi açık tonların tercih edildiği tişörtlerle dilediğiniz gibi süveter kombinleri oluşturabilir, jean pantolon eşliğinde arzuladığınız modern görünüme sahip olabilirsiniz. Eğer süveteriniz çok hareketli değilse renkli aksesuarlarla kombinlerinize dinamizm kazandırabilir, genç ölçülü giyim tarzınızı geliştirebilirsiniz.

  • Ölçülü Giyim Tarzınızda Bol Desene Yer Verin

Genel olarak hem kapalı giyimde hem de diğer tarzlarda süveter renkli ve desenliyse altına giyilecek ürünlerin ya da alt giyim ürünlerinin sade olması tercih edilir. Bununla birlikte farklı desenleri karıştırarak da benzersiz bir görünüm yaratabilir, çağdaş ve hoş bir duruş sergileyebilirsiniz.

Bu noktada temel olarak desenlerdeki renklerin birbirleriyle aynı olmasına ya da aynı aileden gelen desenlerin kullanılmasına özen gösterilmelidir. Şayet bej renginin ve kahve tonlarının yer aldığı bir triko süveter giyecekseniz pantolonunuzun da aynı tonlarda desenlere sahip olması önemlidir. Bu sayede mükemmel bir uyum sağlayabilir, estetik görünmenin keyfine varabilirsiniz.

 

  • Elbiselerle Kadın Süveter Modellerini Bir Arada Kullanın

Pantolon, etek, tayt gibi farklı parçalarla bir arada kullanım imkânı sunan kadın süveter modellerini şık ve modern bir elbiseyle de kombinleyebilirsiniz. Yaratıcı bir kombin oluşturmanıza imkân tanıyan bu birliktelik, günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz süveter kombinlerinin ortaya çıkmasını sağlar. Renkli süveterlerle sade ve tek renkli bir elbiseyi bir arada kullanabilir, hareketli aksesuarlarla kombinlerinize benzersiz bir dokunuş kazandırabilirsiniz. Elbiselerinizin üzerine isterseniz kısa isterseniz de uzun süveterlerden giyerek hem farklı hem de şık kombinler elde edebilirsiniz.

 

 

Ölçülü giyim tarzına gönül veren kadınların severek kullandığı bu tarz güzel süveter modelleri, gün içerisinde tarzınızı dilediğiniz gibi yansıtmanıza imkân tanır ve kombinlerinize dinamik, canlı bir görünüm kazandırır. Kombin yaparken kapalı giyimde çok başarılı ve şık kombinlere imza atan Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez’in sizler için hazırladığı birbirinden farklı kombin seçeneklerini de inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Trendler
Aralık 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR