Pileli Etekler İle Yapabileceğiniz 7 Farklı Kombin Önerisi

pileli-etek

Uzun Pileli Etek Kombinlerinde Nelere Dikkat Etmelisiniz 

 

Uzun etek kombinlerinde uzun boylu kadınlar daha avantajlıdır. Aslında uzun boylu kadınlar neredeyse her boy eteği giyme konusunda büyük avantaja sahiptir. Uzun boylu kadınlar kategorisinde bulunuyorsanız, etekleri ister babet veya sneaker ile isterseniz topuklu ayakkabı ile giyebilirsiniz. Kısa boylu kadınlar kategorisinde yer alıyorsanız, eteğin modeline veya oluşturduğunuz stile göre topuklu ayakkabı, platform, stiletto veya dolgu topuklu ayakkabı giymeniz daha şık bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olur.  

 

Her Boydaki Eteklerle Spor Tarz Oluşturabilirsiniz 

 

Şık etek modelleri denilince akla ilk gelen kombin genellikle klasik bir tarza sahip olan kombindir. Oysaki şık etekler ile harika spor kombinler oluşturmak hem keyifli hem de çok kolaydır. Midi boy piliseli kadın etek modellerini sweat ve spor ayakkabı ile kombinleyerek farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz.  

 

Beyaz Piliseli Etekler Nasıl Kombinlenir 

 

Beyaz renkli etek giymeyi seviyorsanız, dolabınızda jean gömleklere, pudra rengi bluzlara ve gri renkli triko kazaklara yer açmanız gerekir. Beyaz etek üzerine giyeceğiniz jean gömleğin bütün düğmelerini iliklemek yerine, belden aşağıda kalan kısmını tam belinizde olacak şekilde bağlayabilirsiniz. Gündüz veya akşam davetlerinde beyaz piliseli etek giymeyi seviyorsanız, pudra rengi bluz ve pudra rengi bir stiletto ile zarif bir kombin oluşturabilirsiniz.  

 

Pembe Renkli Etekleri Nasıl Kombinlemek Gerekir 

 

Pembe renkli bir etek ile hoş görünmek istiyorsanız beyaz veya lame üstler tercih edebilirsiniz. Tişört, gömlek, bluz, askılı bluz, kazak ve aklınıza ne gelirse her parçayı kullanabilirsiniz. Önemli olan pembe renginin tonu ile belirli bir uyum yakalamasını sağlamaktır. Pembe etekleri beyaz üstlerle giyerek, lame çanta veya lame ayakkabı ile tamamlamak da şık bir görünüm sunulmasını sağlar.  

 

Camel Eteklere En Çok Yakışan Renkler Hangileridir 

 

Her mevsim rahat bir şekilde kullanılabilen renkler arasında olan camel rengi ile ister güçlü isterseniz soft kombinler oluşturabilirsiniz. Güçlü bir kombin için, camel piliseli etek ile bordo, şarap rengi ve mor renkli üstleri kullanabilirsiniz. Soft bir kombin için ise, haki ve ekru üstler tercih etmeniz faydalı olur.  

 

Kareli Etekler Nasıl Kombinlenir 

 

 

Yeteri kadar hareketli olan kareli etekleri sade üstler kullanarak kombinlemek daha şık bir görünüm kazanmanızı sağlar. Kombinlerde alt ve üst parçaların her ikisini hareketli kullanmak karmaşık bir görünüm sunar. Bu nedenle hareketli olan parçayı sade bir parça ile tamamlamak gerekir. En güzel etekler doğru şekilde kombinlenen eteklerdir. 

 

Etiketler: Kombin Önerisi
Nisan 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR