Ölçülü Giyim Tarzında Minimalist Trendler Öne Çıkıyor

olculu-gıyım

 

 Ölçülü giyim stilleri arasında hem gençlere hem de yetişkin kadınlara hitap eden tasarımlar mevcuttur.  

Genç giyim kombinleri arasında sıklıkla bol kesim jean modelleri, rengârenk tunik ve elbiseler, gömlekler ve bluz çeşitleri yer alır. Öte yandan bomber ceket ve farklı tarzlara hitap eden salaş blazer ceket türleri de, genç giyim kombinlerinin favori parçaları arasında yer alır. Bu alanda Sena Sever kombinleri, ölçülü giyimi tercih eden kadınlar tarafından beğeni toplar.  

Tesettür giyim modasının öncü isimlerinden olan Sena Sever, kombinlerinde sıklıkla mavi, yeşil, kırmızı gibi renklerin uyumundan faydalanır. Ayrıca Sever, genç ölçülü giyim stilleri için de birçok tüyo verir. Bu tüyolara göre tarzınıza uygun kombinleri rahatlıkla yapabilirsiniz. İster tek parça ve pratik bir kullanım olanağı sağlayan uzun elbiseleri tercih edebilir, isterseniz de bluz ve pantolon kombinleriyle son derece şık bir tarz oluşturabilirsiniz.  

Modern Tarzda Ölçülü Giyim Kombinleri  

Modern ölçülü giyim kombinleri arasında pek çok elbise, tunik, bluz ve pantolon modeli yer alır. Farklı tarzlara uygun olarak üretilen modeller hem sade hem de gösterişli tasarımlara sahiptir. Ancak ölçülü giyimde, gösterişli modellerden öte sade modeller daha çok tercih edilir.  

Son zamanların tesettür modasında özellikle minimal tasarımlar ön plana çıkar. Kadın kombin önerileri de bu doğrultuda basic ürünlerden oluşur. Sade bir tarz için tercih edilen giyim ürünlerinde çoğunlukla soft renkler kullanılır. Tesettür modasında verdiği tüyolarla ünlü olan Feyza Hakyemez kombinleri de bu doğrultuda ağırlıklı olarak pastel renklerden oluşur.  

Feyza Hakyemez’in kombin önerilerinde yer verdiği mavi, yeşil, kırmızı ve nude tonları kullanarak kendi stilinizi oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte ölçülü giyim modasında, tuniklerin de önemli bir yeri vardır. Yazlık tunik modelleri incecik kumaşlarıyla hem konforlu olmanızı hem de şık görünmenizi sağlar. Bu sayede tunik modellerini özel gün ve davetlerde için de tercih edebilirsiniz.  

Ölçülü Giyimin Tamamlayıcı Parçaları: Trençkotlar  

Kadın stil giyim alanında birbirinden şık elbise, etek, bluz ve pantolon tasarımları bulunur. Kadın yazlık kombin önerisi kapsamında birbirinden renkli elbise, bluz, gömlek ve etek takımları ön plana çıkar. Üstelik minimal stilin en sık tercih edilen ürünlerinden olan düz renkli sweatshirt modelleri de bu alanda beğeni toplar.  

Salaş giyim tarzı için kapüşonlu ve cepli gibi farklı tasarımlara sahip sweat modellerini tercih edebilirsiniz. Dış giyim alanında ise birçok kombinin tamamlayıcı parçası olarak trençkotlar devreye girer. Özellikle bahar aylarında tercih edilen kadın trençkot modelleri geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.  

Siyah, kahverengi, bej, mavi ve yeşil gibi renkler arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Üstelik trençkot modellerinde sezonun trend renkleri olan mint yeşili ve pembe de kullanılır. Vücut tipiniz ve zevkleriniz doğrultusunda kısa ya da uzun trençkot modelleri arasından tercihte bulunabilirsiniz. Bununla birlikte trençkotlar, şık tasarımlarının yanı sıra rüzgârlı ve serin havalarda da avantaj sağlar. Tesettür ve rahat giyim alanında şık tasarımları barındıran sayfalarımızdan stilinize uygun giyim ürünleri satın alabilirsiniz.  

 

Etiketler: Trendler
Ağustos 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR