Modern ve Genç Ölçülü Giyim Stillerinden İlham Alın

tesettur-gıyım

Genellikle muhafazakâr kadınlar tarafından tercih edilen ölçülü giyim tarzı, kişilerin vücut hatlarını belli etmeyen tasarımlara sahiptir. Temelinde örtünme olan ölçülü giyim stilleri arasında, bol kesim tunik, gömlek, bluz ve pantolonlarla yapılan çeşitli kombinler yer alır. Aynı zamanda feraceler de tesettür giyimin olmazsa olmaz parçaları arasındadır. Bununla birlikte ölçülü giyim modellerinde renkler de önemli bir yere sahiptir. 

Tesettür tarzına uygun olarak üretilen modellerde, neon gibi dikkat çekici renklerin yerine sıklıkla daha sade olan soft renkler ilgi görür. Mavi, yeşil, pembe, sarı gibi renklerin pastel tonlarından yararlanarak birbirinden şık kombinler yapabilirsiniz. Genç ölçülü giyim alanında birçok farklı tarza hitap jean modelleri, sweatshirtler, gömlekler ve bomber ceketler yer alır. Üstelik farklı renkleri bulunan kadın trençkot modelleri de özellikle bahar aylarında her yaştan kadın için son derece idealdir. 

Ölçülü Giyimde Soft Renklerin Gücünden Yararlanın  

Tesettür giyim modasında önemli isimlerden olan Sena Sever ve Feyza Hakyemez, bu alanda çeşitli kombin tüyoları verir. Sena Sever kombinleri arasında renklerin uyumu oldukça dikkat çeker. Mavi, kırmızı, sarı gibi tamamlayıcı renkleri tercih eden Sever, yaptığı kombinlerle birçok kişinin beğenisini kazanır. Sena Sever, özellikle genç giyim kombinleri için salaş tunik, jean, bomber ceket gibi ürünleri tavsiye eder. Bunun dışında ise genel olarak, gömlek, etek ve trençkot kombinleri yer alır.  

Feyza Hakyemez kombinleri ise çoğunlukla oversize sweatshirt, gömlek, ispanyol paça gibi farklı paça tiplerine sahip jean modellerinden oluşur. Aynı zamanda Feyza Hakyemez, kadın yazlık kombin önerisi olarak da sarı, pembe, mavi gibi sezonun trend renklerinden oluşan tiril tiril elbise ve şallara yer verir.  

Ölçülü giyim modasının öncülerinden olan isimlerin kadın kombin önerileri kapsamında yer verdiği gibi her mevsim siyah, gri, yeşil, mavi renklerinden yararlanabilirsiniz. Öte yandan daha çok pastel tonlara yönelerek hoş bir görünüm elde etmeniz mümkündür.  

Her Beğeniye Uygun Ölçülü Giyim Önerileri  

Modern ölçülü giyim kombinleri arasında birçok farklı tarza hitap eden elbise, bluz, tunik, gömlek, etek ve pantolon çeşitleri bulunur. Özellikle tunikler, farklı tasarım özellikleri ve kumaş yapılarıyla tesettür giyimin olmazsa olmaz parçaları arasında yer alır. Farklı kumaş kalınlıklarına sahip tunikleri dört mevsim boyunca tercih edebilirsiniz.  

Yazlık tunik modelleri arasında birbirinden şık tasarımlar mevcuttur. Son derece konforlu bir yapıda olan tunik modellerini, hem günlük hayatta hem de özel günlerde tercih edebilirsiniz. Ayrıca kullanım alanınız doğrultusunda tunikleri ister spor ayakkabılarla isterseniz de topuklu ayakkabılarla tercih etmeniz mümkündür. Dış giyim alanında birbirinden şık ceket ve trençkot tasarımları da büyük ölçüde ilgi görür. Bununla birlikte ölçülü giyimde sıklıkla salaş giyim tarzı benimsenir.  

Renkli ve desenli modelleri bulunan dökümlü bluz ve gömleklerle her zaman çok hoş görünebilirsiniz. Aynı zamanda gömlek ve bluz modelleri, nakış, güpür, dantel gibi farklı özellikleriyle de dikkat çeker. Üstelik kadın stil giyim ürünleri için birbirinden başarılı tasarımların bulunduğu sayfalarımızdan kendi tarzınızı başarılı şekilde ortaya koyacak uygun fiyatlı birçok ürünü güvenle alabilirsiniz. 

 

Etiketler: Kombin Önerisi
Ağustos 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR