Modern ve Genç Kapalı Giyim Tarzlarını Keşfedin!

genc-kapali-giyim

Her giyim tipine uygun olan bu kıyafetlerle genç ölçülü giyim stilini kusursuz bir şekilde yansıtmak mümkün olur.  

Genç fenomenlerden olan Feyza Hakyemez ve Ecmel Kırlı gibi modern ve ölçülü kombinler hazırlamak için uzun triko hırka modellerini kullanabilirsiniz. Uzun hırkaların kullanımı ve kombinlenmesi çok kolaydır. Gün boyu konfor ve hareket özgürlüğü sunan çeşitleri birçok kadının ve genç kızın ilgisini görür. Uzun hırkanın salaş bir görünümü vardır. Bu nedenle kombinlere ayrı bir hava katmak için idealdir.  

Genç kapalı giyim stili için son derece uygun olan bu hırkaların desenli modellerini düz renkli kıyafetlerle, düz renkli modellerini ise desenli kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz. Hırka modellerinin yanı sıra süveter modelleri de hareketli kombinler için idealdir. Beyaz pantolon, beyaz gömlek ve üç renkli süveter ile ölçülü giyim stiline uygun kusursuz bir kombin oluşturabilirsiniz. Kapalı giyim tarzlarına uygun şekilde tasarlanan hırka ve süveter modelleri vücut hatlarını belli etmez. Bu sayede her ortamda rahat hareket etme imkânı sunar.  

Trençkot Kombinleri ile Tarzınızı Güçlendirin! 

Bahar aylarının vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan trençkotlar, birçok kadın tarafından tercih edilir. Genç kızların da yoğun ilgisini çeken modelleri, harika kombinler oluşturmak için elverişlidir. Trençkotlar farklı boy seçenekleri ile sunulur. Hemen hemen her boyu modern ölçülü giyim tarzına hitap eder.  

Feyza Hakyemez'in tarzını sergilemek için sık sık kombinlerinde yer verdiği renkli trençkotları siz de değerlendirebilirsiniz. Göz alıcı bir trençkot kombini hazırlamak için; nar çiçeği trençkot, jean pantolon ve beyaz bir bluz kullanabilirsiniz. Camel trençkot ile yapılan kombinler de şık bir görünüm sergiler.  

Haki pantolon, kahve tonlarında bir bluz ve camel trençkot ile kusursuz kombin hazırlamak kaçınılmazdır. Uzun trençkot modelleri dar paçalı pantolon çeşitleri ile daha ideal bir görünüm sergiler. Geniş paçalı pantolon kombinleri için yarım boy trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. Yarım boy trençkot modelleri etek kombinleri için de idealdir.  

Şişme Yelek Modellerine Dolabınızda Yer Açın! 

Şişme yelek ve mont çeşitleri, konforuna düşkün olan genç kızların tercihleri arasında yer alır. Çünkü bu parçalar hem genç görünümü destekler hem de konfor sunar. Son derece enerjik yapıya sahip olan gençler için hareket özgürlüğü sunan bu kıyafetler, gençlerin doğasına kolay uyum sağlar.  

Şişme yelek modellerine Feyza Hakyemez kombinlerinde de rastlayabilirsiniz. Ölçülü giyim modasını yakından takip edenlerin ilgi gösterdiği bu trend yelek çeşitleri Ecmel Kırlı'nın tarzına da uygundur. Bu nedenle Ecmel Kırlı kombinlerinde farklı birçok modeline rastlayabilirsiniz.  

Uzun şişme yelek seçenekleri, vücudu saran ancak vücut hatlarını da belli etmeyen tasarıma sahiptir. Bu yönüyle kapalı bayan giyim tarzına uygun olduğu için tesettür giyimi benimseyen kadınlar tarafından da tercih edilir. Yelek çeşitlerinin yanı sıra uzun şişme mont modelleri de son yılların popüler ürünleri arasında yer alır. Hem soğuk hava koşullarından koruyan hem de kombinlere şık görünüm katan modellere dolabınızda bol bol yer verebilirsiniz. 

 

Etiketler: Trendler
Kasım 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR