Nasıl Kombinlenir? | Kışlık Şalları Kombinlemek İçin En İyi 5 Öneri

sal-nasıl-kombinlenir

Bu sebeple de kıyafete uygun şal seçimi son derece önemli hale gelir. Şallar diğer örtü türlerine göre daha modern bir görünüm sunar.  

Kullanımı kolay ve pratik olan şal modelleri her yaş grubu kadının öncelikli tercihleri arasında yer alır. Şallar, özellikle genç ölçülü giyim tarzını benimseyen genç kızların yoğun ilgisini görür. Ölçülü giyim modasında kıyafet seçenekleri her geçen gün gelişme gösterdiği için yeni şal modellerine rastlayabilirsiniz.  

Şal kombinleri yaparken, şal renginin yanı sıra kumaş özelliklerine de dikkat etmek önemlidir. Şal renklerini kullanarak mükemmel bir görünüm yakalamak için aşağıdaki 5 öneriyi uygulayabilirsiniz.  

Ten Rengine Uygun Şal Seçimi Nasıl Yapılır? 

Ten rengine uygun şekilde şal seçimi yaparak yüz güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Ten rengine uygun şal seçimi yapmak için en ideal zaman dilimi, gündüz saatleridir. Çünkü gün ışığında şal rengi ile ten uyumunu objektif bir şekilde gözlemlemek mümkündür. Açık ten rengine sahipseniz, yeşil tonları, pastel tonlar, mor, gri, pembe, kırmızı, siyah ve lila renkli şalları tercih edebilirsiniz. Bu renklerin koyu renkleri ten renginiz için idealdir.  

Açık renkli şal kullanmak açık tenlilerin cildini soluk gösterir. Kumral ten rengi için bordo, krem, lacivert, hardal, yeşil ve kahve tonları idealdir. Esmer ten için ise pudra, yeşil tonları ve gece mavisi uygundur. Esmer tene sahip olan kadınlar, kışlık şal tercihlerini de bu renklerden yana yapabilirler.   

Beyaz Şal Nasıl Kombinlenir 

Renk kartelasının ilk rengi olan beyaz, kullanımı en kolay renktir. Bu nedenle beyaz şal nasıl kombinlenir, sorusunun cevabı son derece basittir. Beyaz renkli şalınızı endişe etmeden her renk ile kombinleyebilirsiniz. Siyah, mavi, lacivert, yeşil ve bordo renkli kombinlerde beyaz şal ile harika bir görünüm sergilemek mümkündür. Açık ten rengine sahip olan kadınlar, beyaz şal kullanırken soluk görünmemek için allık kullanımına özen göstermelidir. Kombininizde kullandığınız beyaz şalı, beyaz çanta veya beyaz ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.   

Siyah Şal Nasıl Kombinlenir 

Siyah renk, hem giyim ürünlerinde hem de aksesuarlarda en çok kullanılan renktir. Asil bir görünüme sahip olan bu renge kombinlerde bol bol yer verilir. Siyah şal kullanmayı seviyorsanız, kırmızı, yeşil, bordo ve mavi renkli kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Siyah şal ile ideal bir görünüm yakalamak için renklerin açık değil koyu tonlarını tercih edebilirsiniz. Beyaz renkli kombinlerde siyah şal, siyah renkli aksesuarlar ile desteklenirse şık bir görünüm sergilenebilir. Siyah, güneş ışığını çeken bir renktir. Bu nedenle siyah şalların nefes aldıran kumaştan yapılmış olmasına özen göstermek gerekir. En son çıkan şal modelleri arasında, terletmeyen kumaşlardan yapılan şallar yoğun ilgi görür.   

Desenli Şallar Nasıl Kombinlenir

Desenli şallar harika görünümleriyle kombinlere zenginlik katar. Yalnız bu şalları kullanırken diğer kıyafetlerin desensiz olmasına özen göstermek faydalı olur. Tamamen desenlerden oluşan kombinler şık bir görünüm sergilemez. Vizon renkli uzun trençkot ile kahve tonlarında desenli şal kullanabilirsiniz. Renkli şal kombini yapmak istiyorsanız, açık gri veya krem rengi trençkot tercih edebilirsiniz.    

Krep Şal Nasıl Kombinlenir 

Tunik veya gömlek çeşitleri ile harika kombinler yapmak için krep şal modelleri idealdir. Siyah ağırlıklı tunik üzerine mavi tonlarında şal tercih edilebilir. Krep şallar, kadın uzun mont çeşitleriyle de mükemmel görünüm sunar. Pamuklu şalların kullanımı son derece rahattır. Pamuklu kumaşlar terletmez. Bu nedenle bu kumaştan yapılan şallar günün her saati kullanmak için idealdir. Dolabınızda bu şal çeşitlerine bol bol yer verebilirsiniz.  

 

 

Etiketler: Kombin Önerisi
Kasım 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR