Kısa Boylu Kadınlar İçin Kombin Önerileri

kisa-boylu-kadinlar-icin-kombinler

Kendine ve giyimine özen gösteren kadınlar, özellikle vücut yapısına uygun tasarımlara yönelerek doğru kombinleri oluşturmayı hedefler. Böylece her daim estetik bir görünüm elde etmeyi ister.

Şık ve modern duruş sergileyen kombinlerin oluşturulması sürecinde kapalı giyim tarzını benimsemiş olan kısa boylu kadınlar, oldukça zorlanır. Ölçülü giyim tarzında minyon tipli kadınlar nasıl giyinmeli sorusunun cevabı ise aslında oldukça basittir.

Ölçülü giyim kombinlerinizi oluştururken bazı detaylara dikkat ederek siz de olduğunuzdan daha uzun ve hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu konuda yetişkin ve genç ölçülü giyim konusunda yetkin isimlerden biri olan Feyza Hakyemez kombin önerilerinden de yararlanabilir, en trend kombinler arasından kendinize uygun seçeneklere yönelebilirsiniz.

Peki, boyu kısa olan kadınlar nasıl giyinmeli ve rahatsız edici bir görünüm yaratmamak adına hangi kıyafetlerden uzak durmalı? Gelin birlikte bu sorulara cevap verelim…

 

  • Enine Çizgili Parçalar Yerine Boyuna Çizgili Tasarımlara Yönelin

Modern ölçülü giyim ürünleri arasında öne çıkan çizgili tasarımları hemen hemen her kadın çok sever. Siz de çizgili kıyafetleri kombinlerinize dâhil etmek istiyorsanız enine çizgili olanlar yerine boyuna çizgili kıyafetlere yönelebilirsiniz.

Özgün bir tarz için kullanabileceğiniz boyuna çizgili modeller, kadın triko kazaklarda sıklıkla karşımıza çıkar. Kısa boylu kadınlar için kombinler söz konusu olduğunda stil tüyosu olarak kabul edilen bu tarz parçalar, olduğunuzdan daha uzun görünmenize destek olur.

 

  • Yüksek Bel Kıyafetler Vazgeçilmeziniz Olsun

Özellikle genç giyim tarzı söz konusu olduğunda dikkatleri üzerine çeken yüksek bel kıyafetler, boyu kısa olan kadınların da en yakın dostu haline gelir. Siz de kısa boylu kadınlar nasıl pantolon giymeli ya da hangi etek modellerine yönelmeli gibi sorulara yanıt arıyorsanız yüksek bel tasarımlara yönelmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

İster pantolon ister etek olsun, yüksek bel modellerle boyunuzu çok daha uzun gösterebilir, ölçülü giyim tarzınıza uygun kombinler oluşturabilirsiniz. Kısa boylu kadınların giymemesi gerekenler listesinin başında gelen düşük belli modellerden uzak durarak kendinize büyük bir iyilik yapabilirsiniz.

 

  • Karışık Desenli Tasarımlardan Her Zaman Uzak Durun

Kapalı giyim ürünleri arasında sıklıkla tercih edilen karışık desenli tasarımlar, kısa boylu kadınların her zaman uzak durması gereken parçalardandır. Kısa boylu kadınlar için elbise modellerine bakmak istiyorsanız düz renkli tasarımları inceleyebilirsiniz. Bu noktada kapalı giyim kombinlerinde başarılı önerilerde bulunan Ecmel Kırlı kombin önerilerini inceleyebilir, kendiniz için ideal olan kadın uzun elbise modelleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Hem özel davetlere uygun kombinler hem de günlük kadın kombinleri konusunda tavsiye alarak kusursuz bir duruş sergileyebilirsiniz.

 

  • Paçası Kısa Olan Pantolonlardan Kaçının

Kadınlar için giyim önerisi söz konusu olduğunda pantolonlarda sadece yüksek bel detayına dikkat edilmez, aynı zamanda paça boyuna da özen gösterilir. Siz de güzel ve estetik bir görünüm elde etmek için boyunuz kısa ise paçası kısa olan pantolonlar yerine uzun olanları tercih edebilirsiniz. Bu sayede olduğunuzdan daha uzun görünebilirsiniz.

 

 

Kısa paçalı modeller ise sizi çok daha kısa göstererek rahatsız edici bir görünüm ortaya çıkarır. Kapalı giyim tarzınıza uygun tasarımlar hakkında fikir edinmek adına Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez tarafından yapılan kombin önerilerini değerlendirebilirsiniz. Böylece kadınlar için kombinler nasıl olmalı gibi sorulara cevap bularak stilinizi geliştirme imkânı bulabilirsiniz.

Etiketler: Trendler
Kasım 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR