İspanyol Paça Pantolonlar Bu Sezon Ön Planda!

ispanyol-paca-pantolon

Günümüzde modeli biraz değişikliğe uğramış olsa da kombinlenmesi kolay bir kıyafet olduğu için kadınlar tarafından ilgi görür. En popüler olduğu yıllarda daha bol kesim ile sunulan İspanyol paça tarzındaki pantolonlar günümüzde daha dar kesimli modeller ile sunulur.  

Dize kadar dar olan kesimi, dizden paçaya doğru orantılı bir şekilde genişler. Doğru kombinlendiği zaman mükemmel bir proporsiyon sergilenmesini sağlayan İspanyol paça kot pantolonları, hem uzun boylu hem de kısa boylu kadınlar rahatlıkla kullanabilir.  

 

İspanyol Paça Pantolonları Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir? 


Hoş bir görünüm elde edebilmek için vücut tipine uygun kıyafetlerin seçilmesi ve seçilen bu kıyafetlerin birbiri ile doğru şekilde kombinlenmesi son derece önemlidir. İnce bir basen ve bacak yapısına sahip değilseniz ve İspanyol paça pantolon ile şık bir görünüm sergilemek istiyorsanız, geniş kesimli haki pantolon tercih edebilirsiniz. Vizon rengi veya hardal sarısı bir gömlek ile kombinleyerek dolgu topuk ayakkabı ile kadın günlük giyim, stiletto ile şık bir ofis kombini oluşturabilirsiniz.  

Uzun bir boya ve ince bacaklara sahipseniz, dar kesimli İspanyol paça jean sizin için en uygun modeldir. Jean pantolonları her renk gömlek veya bluz ile kombinlemek kolaydır. Sevdiğiniz renkleri kullanarak harika bir stil yaratabilirsiniz. Günün her saatine kolay bir şekilde uyum sağlayan İspanyol paça kadın pantolon modellerini görüntünüze bir orantı sağlayacak şekilde kullanırsanız, olduğunuzdan daha zayıf ve daha uzun görünmeniz mümkündür.  

 

İspanyol Paça Pantolonlar İçin Dolabınızda Yer Açın 


İlk popüler olduğu yıllardan bu yana sık sık moda dünyasının kalbine oturan İspanyol paça pantolonların dolabınızda her sezon bulunması gerekir. Cool bir havaya sahip olan bu pantolonları, sezonun trendi olmadığı zamanlarda bile giyseniz, garip karşılanmaz. Çünkü İspanyol paça pantolonlara casual pantolonlardan daha çok sempati duyulur.  

Özellikle sıcak yaz günlerinde kısa İspanyol paça pantolon ve kolsuz üstlerle yapılan kombinler herkes tarafından çok ilgi görür. Sosyal aktivitelerinde rahat olmayı seven kadınlar, günlük pantolon tercihlerini, rahat hareket imkanı sunduğu için bol paça kadın pantolon alternatiflerinden yana yapar.  

Bol paçalı modeller akşam davetleri için de uygundur. Yalnız günlük modellerden farklı olarak daha parlak veya simli modeller akşam şıklığını yakalamak için idealdir. Örneğin; simli krem pantolonu, bordo renkli şifon bir gömlek ile kombinleyerek akşam davetlerinde bütün ilgiyi toplayabilirsiniz. Stiletto ve şık bir clutch çanta, bu kombininizi mükemmel bir şekilde tamamlamaya yardımcı olur. 

 

Etiketler: Trendler
Mart 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR