Hem Rahat Hem Modern: Uzun Salaş Kazak Kombinleri

triko-kazak-kombinleri

Tüm dünyada sokak stilinde veya modern ölçülü giyim tarzında ön plana çıkan salaş kazak modellerini nasıl kombinlemek gerekir? Siz de kış aylarının soğuk günlerinde örgü desenli modellerden asimetrik kesim uzun kazaklara kadar zengin bir çeşitlilik sunan bu ürünleri kombinlerinizde kullanmak istiyorsanız öncelikle trend kadın kışlık kombin önerisi araştırması yapabilir, hem rahat hem modern olmanın uzun salaş kazaklarla ne kadar kolay olduğunu görebilirsiniz.

Son dönemlerde dikkatleri üzerine çeken oversize triko kazaklar, başta genç ölçülü giyim tarzı olmak üzere pek çok farklı şekle hitap etmeyi başarır. Özellikle örgüsü gevşek olan salaş triko kazaklar kapalı giyim tarzını benimseyen kadınların da kurtarıcı olur.

Siyah, gri, lacivert, krem, haki gibi renklerin hâkim olduğu kadın kazak modelleri ile dilediğiniz gibi kombin oluşturmanız oldukça kolay, Yapmanız gereken tek şey, tarzınıza uygun uzun ve salaş kazakları seçerek doğru parçalarını kullanmanız. Gelin birkaç kadın kışlık kombin önerisine birlikte göz atalım.

 

  • Sıra Dışı Kombin İçin Maksi Etek ve Salaş Kazak İkilisi

Ölçülü giyim ürünleri arasında dikkat çeken bayan uzun kazak modelleri, özellikle maksi eteklerle birlikte kullanıldığında yaratıcı ve sıra dışı kombinler ortaya çıkarır. Siz de sıradanlıktan kurtulmak için bu tarz birlikteliklerden yararlanabilir, kendiniz için göz alıcı bir stil oluşturabilirsiniz.

Özellikle belinize bir kemer takarak ve tarz bir çizme ve bot modelleri tercih ederek oldukça hoş bir genç giyim kombini ortaya çıkarabilirsiniz. Bohem tarza gönül veren kadınlardansanız bu tarz tam size göre.

Desenli bir maksi etek üzerine siyah salaş kazak giyebilir ya da sade bir model üzerine renkli kazakları tercih edebilirsiniz. Kazaklarda boncuğa, taşa ya da nakışa yer verebilir, oldukça canlı ve neşeli bir ölçülü giyim tarzı ortaya çıkarabilirsiniz.

 

  • Salaş Bir Kazakla Pantolon ya da Tayt Tercihi

En iyi kazak kombinleri arasında öne çıkan tunik kazak ile pantolon ya da tayt ikilisi, hem rahat hem de şık olmanız adına oldukça ideal bir seçim. Ten renginize ve tarzınıza uygun renkte salaş bir kazak giyebilir, bunun altına ise zevkinize göre tayt ve pantolon gibi parçaları tercih edebilirsiniz.

Kapalı giyim kombinleri arasında da çok sevilen bu tarz, çağdaş görünmenize yardımcı olur. Oldukça salaş bir duruş sergileyen ve uzunluk bakımından kalça bölgesini gizleyen bu tarz kazakların altına giyeceğiniz parçanın dar ya da bol olması sizin tercihinize kalır. Ancak özellikle skinny tarzı jean pantolonlar ve kışlık taytlar, hoş olur.

 

  • Zamansız Tarzıyla Gömlek Üstü Kazak Kombinleri

Günümüzde oldukça ilgi gören gömlek üstü kazak kombinleri, hemen hemen her dönem sevilen seçenekler arasındadır. Özellikle siyah triko kazakla ideal olan bu kombinlerden yararlanmanız ise oldukça kolay ve pratik.

Şayet ofis ortamında çalışıyorsanız kadın kışlık kazak altına ideal bir gömlek giyerek ölçülü giyim tarzınızı bir adım öne taşıyabilir, estetik bir duruş sergilemenin avantajını elde edebilirsiniz.

Uzun ve salaş kazaklarla yapabileceğiniz modern kombinler için Feyza Hakyemez ve Ecmel Kırlı gibi ünlü bloggerlar tarafından yapılan öneriler de sizin için oldukça faydalı. Bunları takip ederek trendlere uygun seçenekleri görebilirsiniz.
Etiketler: Trendler
Kasım 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR