Gömlek Üstü Kazak Kombinleri ile Kış Stilinizi Oluşturun!

kadin-kis-kombinleri

Bu uygulama, harika kombinleri de ortaya çıkarır. Yelek, kazak ve süveter çeşitleri başka üst giyim ürünleri ile kombinlenebilen parçalardır. 

Özellikle gençlerin sık sık kullandığı bu yöntemi bazı detaylara dikkat ederek uygulamak, mükemmel bir görünüm sergilenmesine yardımcı olur. Gömlek üstü kazak kombinleri oluşturmak çok kolaydır. Havalı, eğlenceli ve şık kombinler oluşturma imkânı sunan bu parçaları, tarzınıza en uygun şekilde değerlendirebilirsiniz.  

Bayan uzun kazak modelleri de bu kombin için idealdir. Bu nedenle bu popüler kombini ölçülü giyim stilini benimseyen genç kızlar da oluşturabilir. Günümüzün kadın kışlık kazak modelleri harika tasarımlara sahiptir. Bu sayede yaz mevsimini aratmayan kombinler oluşturmak mümkündür.  

Renkli kazakların hâkim olduğu kış modası, yaz modası kadar hareketlidir. Dinamik bir kış sezonu geçirmek için rengârenk kazak çeşitlerine dolabınızda bol bol yer açabilirsiniz.  

Gömlek Üstü Kazak Nasıl Giyilir? 

Sevdiğiniz gömlekleri kış sezonunda kullanmak istiyorsanız, birçok seçeneği değerlendirebilirsiniz. Gömlek üstüne ne giyilir, nasıl giyilir gibi sorular aklınızda dönmeye başlamış olabilir. Yelek ve süveter çeşitleri ile gömlek kombinlemek çok yaygın bir uygulamadır. Fakat söz konusu kazak ile kombin yapmak olunca, gömlek üstü kazak nasıl giyilir, sorusu aklınıza takılabilir.  

En ideal gömlek ve kazak kombinini oluşturmak için parçalardan birinin düz renkli olmasına özen göstermek gerekir. Aksi halde ortaya çıkan desen karmaşası hoş görünmeyebilir. Bisiklet yaka ve V yakalı kazaklar bu kombin için idealdir. Desenli kazak giymeyi planlıyorsanız, yine desensiz düz renk bir pantolon modeli tercih edebilirsiniz.  

Kazak altına giyilen gömleğin yakasını kazağın üzerine çıkarabilir ayrıca gömlek uzun kollu ise kazağın kollarını bir veya iki kez katlayabilirsiniz. Kadın örgü kazak modelleri, gömlekli kombinlere çok yakışır. Bu nedenle kadın kışlık kombinlerinde bu modelleri tercih edebilirsiniz. Tunik kazak modelleri ile yapılan kombinlerde gömlek boyunun uzun olmasına gerek yoktur.  

Turuncu Kazak Kombinleri 

Turuncu sıcak bir renktir. Her ne kadar yaz rengi olarak görülse de kış kombinlerine çok yakışır. Bu nedenle sıcak ve hareketli kombinler hazırlamak için turuncu kazak çeşitlerini kullanabilirsiniz. Krem, beyaz ve bej rengi ile mükemmel uyum yakalayan turuncu rengine kahve tonları da çok yakışır. Turuncu renkli kazaklarınızı bu renk pantolon ve gömlek çeşitleri ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca denim pantolon modelleriyle de şık bir görünüm yakalamak mümkündür.  

Pembe Kazak Kombinleri 

Pembe rengi, tonlarını dikkate alarak birçok renk ile kolaylıkla bir arada kullanabilirsiniz. Açık tonlardaki pembe kıyafetleri yine açık renklerle, koyu tonlardaki pembe rengi koyu renkli kıyafetlerle kombinlemek mümkündür. Açık pembe kazak çeşitleri için krem, bej ve beyaz pantolon uygundur. Gömlek ile kadın triko kazak kombinlerinde ise ton sür ton yapılabilir. Sweet kazak çeşitleri ile gömlek kombinlerken, gömleğin kazağın altından görünmesine izin verebilirsiniz. Bu şekilde oluşturulan kombinler havalı görünür.  

Lila Kazak Kombinleri 

 

 

Beyaz gömlek giymeyi seviyorsanız, kış mevsiminde de giymeye devam edebilirsiniz. Beyaz gömlek üzerine kazak çeşidi olarak lila rengini tercih etmek, mükemmel bir seçim olur. Çünkü lila kazak beyaz gömlek ile harika bir görünüm sunar. Bu kombini açık renkli bir pantolon ile tamamlayabilirsiniz. Lila renkli v yakalı kazak altına bayan boğazlı kazak çeşitleri de çok yakışır. Yalnız boğazlı kazağın ince yapılı olmasına özen göstermek gerekir. Kapalı giyim tarzına uygun olan bu kombinler özellikle genç kızların ilgisini görür. Ölçülü giyim konusunda başarılı kombinlere imza atan Feyza Hakyemez’in kombinerinde sık sık yer verdiği kazak çeşitleri ile siz de kusursuz kombinler oluşturabilirsiniz.  

 

Etiketler: Trendler
Kasım 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR