Stil İpuçları: Gömlek Elbise Nasıl Kombinlenir

beyaz-gomlek-elbise

Bol kesim modellerle, salaş bir tarz oluşturabilir, dar kesim modellerle ise son derece fit görünebilirsiniz. Bununla birlikte gömlek elbise modelleri, kullanım alanlarına göre klasik ya da spor şekilde kombinlenebilir.  

Ayrıca elbiseleri ister topuklu ayakkabılarla isterseniz de sneaker modelleriyle birlikte kullanabilirsiniz. Bu tarz elbise çeşitlerini, özellikle yaz aylarında rengârenk şapka tasarımlarıyla da tamamlamanız mümkündür. Bununla birlikte gömlek tarzındaki elbise seçimlerinde son dönemlerin popüler renkleri arasında olan beyaz, siyah, lila, mint yeşili, sarı ve mavi gibi renkler arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. 

Özellikle beyaz gömlek elbise çeşitleri, birçok farklı ayakkabı ve aksesuarla kolaylıkla uyum sağlar. Ayrıca düz renklerin yanı sıra elbiselerin desenli ve çok renkli tasarımları da bulunur. İster düz renkleri isterseniz de kareli ve çizgili tasarımları tercih ederek, yaz aylarına damga vurabilirsiniz.  

Gömlek Elbiselerle Birbirinden Şık Kombinler Oluşturun  

Gömlek modelindeki elbiseler genellikle günlük kombinler için tercih edilir. Ancak farklı aksesuarları kullanarak, bu elbiseleri daha klasik hale getirebilir ve özel günlerde de tercih edebilirsiniz. Üstelik bu tarz elbiselerle kullanacağınız stiletto ve farklı tarzlardaki topuklu ayakkabılarla son derece şık bir tarz oluşturabilirsiniz.  

Yazlık elbise modelleri arasında ön plana çıkan gömlek elbiseler hem düz hem de desenli tasarımlara sahiptir. Çizgili gömlekli elbise modelleri son derece şık olmasının yanı sıra farklı vücut tipleri için de uygundur. Özellikle dikey çizgilerin kullanıldığı elbiselerle daha zayıf ve daha uzun görünebilirsiniz. Bununla birlikte kuşaklı gömlek elbise seçenekleri de bel bölgenizin daha ince görünmesini sağlar. Ayrıca çiçekli, yapraklı gibi farklı desenlere sahip elbiseler de yaz aylarında sıklıkla tercih edilir.  

Çiçekli elbiseleri sneaker modelleriyle kombinleyerek sportif ve konforlu bir tarz oluşturabilirsiniz. Gömlek tarzındaki elbiseler farklı kumaş yapılarıyla da birbirinden ayrılır. Keten gömlek elbise yumuşak ve teri emen yapısıyla yaz aylarında birçok kadının favorisidir. Bu doğrultuda keten, pamuk, viskoz gibi alternatif kumaşlar arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.  

Farklı Renkteki Elbiselerle Stilinizi Yansıtın  

Kadın yazlık kombin seçenekleri arasında önemli bir yere sahip olan bu tarz elbiseler, birçok farklı renk, desen ve kesime sahiptir. Bol ve salaş modellerle sokak modasına uyum sağlayabilirsiniz. Modern çizgilere sahip olan tasarımlar ise hem günlük kullanım için hem de iş hayatı için uygundur. Aynı zamanda nostaljik bir tarzdan hoşlanan kadınlar için 70’li yılların ruhunu yansıtan vintage tasarımlar da bulunur.  

Çoğunlukla tesettürlü ya da rahat giyimi seven kadınlar tarafından tercih edilen gömlek tunik modelleri de büyük ölçüde beğeni toplar. Gömlek tunikleri, ister taytlarla isterseniz de pantolonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Ayrıca gömlek tarzındaki elbise ve tunik modellerinde, hem yazlık hem de baharlık kombinler için canlı renkleri veya pastel tonları tercih edebilirsiniz.  

 

 

Hazır giyim alanında başarılı tasarımlara yer veren sayfalarımızda bulunan gömlek elbise kombinleri yapabileceğiniz birbirinden şık modellere göz atabilirsiniz. Üstelik dönemlik kampanyalardan yararlanarak, gömlek tarzı elbiseleri uygun fiyatlarla satın alarak, şık kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.  

 

Etiketler: Kombin Önerisi
Ağustos 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR