Gardıropların Kurtarıcı Parçası: En İyi Gömlek Stilleri

kadin-tunik-modelleri

Bir beyaz tunik gömlek ile neredeyse her model pantolonu kombinlemek çok kolaydır. Bu nedenle dolabınızda en az bir tane bulunması faydalı olur. Kadın uzun gömlekler ayrıca tesettür giyinen veya muhafazakâr giyinmeyi benimseyen kadınlar için de son derece rahat bir kullanım sunar.  

Tesettür giyimde hem pantolon modelleri hem de etek modelleri ile kullanılabilir. Uzun gömlekleri kullanarak hazırladığınız kombinlerde, bel ölçünüze göre ince veya kalın kemerler kullanarak farklı bir hava yaratabilirsiniz. İnce bel ölçüleri için kalın, biraz daha kalın bel ölçüleri için ince kemerler kullanabilirsiniz.  

 

Hareketli Gömleklerle Nasıl Kombin Yapılır? 

 

Desen veya renkleri nedeniyle hareketli bir görünüm sunan kadın yazlık gömlekleri en iyi şekilde değerlendirmek için diğer kıyafetlerinizin daha sade renklerden oluşmasına özen göstermeniz gerekir. Pötikare gömlekleri her model jean pantolon ile kombinleyebilirsiniz. Bol kesimli pantolonlar ile spor bir görünüm, dar kesimli pantolonlar ile şık bir görünüm yakalamanız mümkündür.  

Ayrıca bu gömlekleri önden bağlayarak kullanmak havalı bir görünüm yaratmanızı sağlar. Çizgili gömlekleri kombinlerinizde kullanmayı seviyorsanız, boyuna çizgili modelleri seçebilirsiniz. Bu sayede olduğunuzdan daha uzun boylu ve zayıf görünebilirsiniz. Mavi çizgili tarzındaki gömlekleri beyaz pantolon, jean pantolon veya camel rengi pantolonlar ile bir arada kullanabilirsiniz. 

Hareketli desenlere sahip gömlekleri tek başına kullanabileceğiniz gibi, içinize beyaz ip askılı veya basic tişört giyerek de kullanabilirsiniz. Düğmeleri tamamen açık şekilde kullanılan gömlekler salaş fakat hoş bir görünüm sunar.  

 

Beyaz Pantolon İle Hangi Gömlekler Kullanılabilir? 

 

Kadınların severek giydiği ve hemen hemen her sezon trend giyim ürünlerinden biri olan beyaz pantolonları neredeyse her model ve renk gömlek ile kombinlemek çok kolaydır. Günlük sosyal yaşamınızda beyaz pantolon üzerine giyeceğiniz kırmızı kareli gömlek ile hem misafirliğe hem de bir kafeye rahatlıkla gidebilirsiniz.  

Klasik tarzda giyinmeyi seviyorsanız, beyaz renkli havuç pantolon ile lacivert gömlek ve stiletto tarzınızı ortaya koymanızı kolaylaştırır. Skinny model pantolon ve mavi gömlek ile birden fazla tarz yaratmanız mümkündür. Stiletto, sneaker veya babet modellerinden biri ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.  

Günümüzde beyaz pantolon her sezon kullanılabildiği için soğuk mevsimlerde de sık sık beyaz pantolonlu kombinlere rastlamak mümkündür. Beyaz pantolon ve oduncu gömlek kombinini hala denemediyseniz çok şey kaçırıyor olabilirsiniz. Beyaz pantolon ile yapılan kombinlerde gömlek modellerinizi dilediğiniz desen ve renklerde seçebilirsiniz. Desen karmaşasının bulunmadığı her kombin mükemmel bir görünüm sunar. 

 

Etiketler: Trendler
Mart 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR