Daha İnce Görünmenizi Sağlayacak Kıyafet Modelleri

ince-gorunmenizi-saglayacak-kiyafet-modelleri

Her kadın şık ve modern bir duruş sergilemeyi arzu ederken estetik görünmeye de özen gösterir. Özellikle fazla kilosu olan ya da bölgesel yağlarından rahatsızlık duyan kadınlar, doğru kıyafet seçimi yaparak bu tür sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilir.

Siz de ölçülü giyim tarzını benimsiyor ve olduğunuzdan daha ince görünmeyi istiyorsanız beden yapınıza uygun tasarımlara yönelmeniz ve her kıyafetinizin rengine, kesimine, desenine, kumaş türüne dikkat etmeniz gerekir.

Peki, daha ince görünmenizi sağlayacak modern kapalı giyim ürünleri nelerdir? Gelin hep birlikte fazla kilosu bulunan kadınlar nasıl giyinmeli sorusunun yanıtını görelim.

 

  • Uzun Küpeleri Avantaja Çevirin

İnce görünmek istiyorsanız ve günlük kıyafetlerinizi en doğru şekilde kombinlemek istiyorsanız uzun küpelerden yararlanabilirsiniz. Bu sayede boynunuzu olduğundan daha uzun gösterebilir, kombinlerinize modern bir dokunuş kazandırabilirsiniz. Bu tarz küpelerden kendi tarzınıza hitap edenlere yönelirseniz kapalı giyim stilinizi de geliştirme imkanı bulabilirsiniz.

 

  • Siyah Rengin Tutsağı Olmaktan Vazgeçin

Yetişkin ya da genç ölçülü giyim fark etmeksizin ince görünmek isteyen kadınların ilk tercihi siyah kıyafetler olur. Asaleti ve zarafeti ön plana çıkan bu rengin kullanıldığı kıyafetler, kurtarıcı parçalar arasında olsa da her daim siyah renkli modellerin kombinlerde yer alması psikolojinizi olumsuz etkiler. Ayrıca çevrenizdeki insanlar üzerinde de daha mesafeli ve sert bir etki yaratabilir. Bu nedenle siyah kıyafetler muhakkak gardırobunuzda bulunsun ama sadece bu kıyafetlerle kombinler yapılmasın. Siyah, lacivert gibi koyu renkleri tercih edebileceğiniz gibi, kesimi ve kumaş türü doğru olan canlı renkli modellere de yönelebilir, koyu renkli tasarımları ise renkli aksesuarlarla hareketlendirebilirsiniz.

 

  • Kapalı Giyim Stilini Bootcut Kot Pantolonlarla Destekleyin

Kapalı giyim tarzını benimsiyorsanız ama fazla kilolarınızdan şikâyetçi iseniz skinny kot pantolonlarından ziyade bootcut olarak bilinen jeanleri keşfedebilirsiniz. Bacaklarınız inceyse açık renkli tasarımlardan destek alabilir, aksi durumda ise lacivert, antrasit ya da siyah renkli kadın pantolon modellerini gardırobunuza ekleyebilirsiniz. Bu noktada Ecmel Kırlı ve Feyza Hakyemez gibi isimlerden kombin önerisi alabilir, kendi tarzınıza hitap eden tasarımlarla kusursuz kombinler oluşturabilirsiniz.

 

  • Enine Çizgili ve Büyük Desenli Üst Giysilerden Kaçının

İnce görünmek isteyen kadınların en büyük hatalarından biri de kombinlerinde enine çizgili ve büyük desenli üst giysilere yer vermesidir. Bu tarz modern kapalı giyim ürünleri oldukça hoş bir duruş sergilese de kilonuz varsa üzerinizde istediğiniz görünümü ortaya çıkarmaz. Bunun yerine bordo, yeşil, lacivert gibi tek renkli seçeneklere yönelebilir ya da dikey çizgili triko modelleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca kadın siyah kazak modellerini de gardırobunuza eklemenizi tavsiye ederiz. Ölçülü giyim tarzını benimseyen ve ince görünmek isteyen kadınlar bu tür detaylara oldukça dikkat etmelidir.

 

  • Parlak Renkli Kıyafetleri Mat Parçalarla Bir Araya Getirin

Olduğunuzdan ince görünmenizi sağlayacak en önemli hususlardan biri de parlak rengi olan genç ölçülü giyim ürünlerini mat olanlarla bir araya getirmeniz olur. Ayrıca bu tür parlak ürünleri düz renkli kıyafetlerle kullanmanız önemlidir. Bu sayede aksesuar seçiminde de zorlanmamış olursunuz. Bu tür renk geçişleri göz yanılsamasına neden olarak fazla kilolarınızın dikkat çekmesini engeller. Bu noktada Ecmel Kırlı tarafından tavsiye edilen ölçülü giyim kombin önerilerine göz atabilir, kendinize uygun seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

 

  • Gömlek Deyip Geçmeyin, Fit Görünmenin Keyfine Varın

Kapalı giyim tarzına gönül veren ve zayıf görünmeyi arzu eden kadınların gardıroplarında yer alması gereken bir diğer kıyafet ise gömlekler olur. Doğru gömlek tercihiyle istediğiniz görünüme kavuşabilir, kombinlerinizi zahmetsizce yapabilirsiniz. Özellikle poplin kumaşıyla öne çıkan tasarımlara yönelerek zayıf görünmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Feyza Hakyemez kombin önerilerinde de görebileceğiniz gibi, poplin ve ince pamuklu kumaşlar zayıf görünmek isteyen kadınların gömleklerinde kendine yer bulur. Bunların düz renkli olmasına ve üzerinde fazla detaya yer vermemesine özen göstermeniz gerekir.

Tüm bu detaylara dikkat ederek kadınlar nasıl giyinmeli sorusuna yanıt bulabilir, özel kombinlerinizde ve günlük kıyafetlerinizde nelere özen göstermeniz gerektiğini bilerek hareket edebilirsiniz.
Etiketler: Trendler
Aralık 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR