Baharın Habercisi: Jean Modası

kadin-jean-ceket

Moda dünyasında baharın habercisi niteliğini taşır. Oldukça kullanışlı olan kadın jean ceketler günümüzün zamansız giyim parçaları arasında yer alır. Bu nedenle her mevsim ve her kombinle uyum yakalaması kolaydır. Her mevsim trend giyim ürünleri arasında yer alan kadın denim ceket modellerini hem spor ayakkabı hem de topuklu ayakkabılar ile kullanabilirsiniz. Bunu kombininizde yer alan pantolon, elbise veya etek modellerine göre kolay bir şekilde belirleyebilirsiniz.  

Özellikle ilkbahar mevsiminde ve yaz akşamlarında sezonun trend elbiseleri ile bir arada kullanabilirsiniz. Tiril tiril elbise ve eteklere çok yakışan bu jean ceketleri her fırsatta değerlendirebilirsiniz.  

 

Tabuları Yıkmanın Zamanı Geldi! 

 

Geçmiş yıllarda jean ceketleri jean pantolon ile kombinleyebilmek için renklerinin birebir tutması gerektiği düşünülen tabudan günümüzde eser yok. Geçmişte bu duruma maruz kaldıysanız artık bu tabudan kurtulabilirsiniz.  

Mavi kot ceket ile gri kot pantolondan oluşan kombinle harika bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu bahar siyah mavi pantolon üzerine beyaz kot ceket giyerek cool bir hava yaratabilirsiniz. Pantolonun yanı sıra kadın denim ceketinizi kot eteklerinizle de kullanabilirsiniz. Oldukça hoş bir görünüm sunan bu kıyafetler her ortamda rahat hareket etmenize yardımcı olur.  

Jean ceket seçerken modelinin vücudunuz ile uyumlu olmasına özen göstermeniz gerekir. Kısa boylu kadınlar kategorisinde yer alıyorsanız, baharlık ceket seçimi yaparken, basenlerinizin çok aşağısına inmeyen modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede olduğunuzdan biraz daha uzun görünmeniz mümkündür. Basenlerin çok aşağısında biten ceketler daha da kısa görünmenize neden olur. 

 

Jean Ceketler En İyi Nasıl Kombinlenir? 

 

Jean ceketler, insana özgürlük katan giyim parçalarından biridir. Bu nedenle dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Herkesin kendi tarzını dilediği şekilde oluşturduğu ve yansıttığı kombinler, son zamanlardaki en büyük moda akımıdır. Neyi, nasıl istiyorsanız o şekilde kombinleyebilirsiniz. Bu özgürlükçü moda akımı birçok kişi tarafından tercih edilir. Bu nedenle kendinizi iyi hissettiren her kombinde mavi ceket kullanabilirsiniz.  

Bahar mevsiminin verdiği keyif ve enerji ile her açık mavi ceketli kombininiz hoş karşılanır. Tek dikkat etmeniz gereken, baharlık montun sizde emanetmiş görüntüsüne sebep olmamaktır. Aşırı dar veya aşırı bol kadın spor ceketler bu emanet izlenimi verir. Bu nedenle sadece bu konuya odaklanarak dilediğiniz kombini oluşturabilirsiniz.  

Son yılların yoğun ilgi gören boyfriend ceketleri için de aynı kural geçerlidir. Size bir beden büyükmüş görüntüsü veren bu ceketlerin, üzerinizde olması gerekenden daha büyük görünmesi hoş bir hava yaratmaz. Bu durumdan dolayı bu modeli tercih ederken dikkatli olmanız faydalı olur. 

 

Etiketler: Trendler
Aralık 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR