2022 Şal Bağlama Trendlerinden İlham Alın

sal-baglama-modelleri

Ölçülü giyim tarzını benimseyen kadınların en çok özen gösterdiği konulardan biri olan şal bağlama teknikleri, kişinin stilini kusursuz bir şekilde yansıtmasına yardımcı olur. En son çıkan şal modelleriyle 2022 şal bağlama trendlerinden ilham alarak modern ve çağdaş bir tarz ortaya çıkarabilir, tunik gömlek modelleriyle kombinleyebilir bulunduğunuz ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Özellikle ölçülü giyimde şal nasıl bağlanır sorusuna yanıt arıyorsanız ve pratik yöntemler bulma konusunda zorluk yaşıyorsanız sizlere sunduğumuz modern şal bağlama stillerinden yararlanabilirsiniz.

  • Gençler İçin Modern Şal Bağlama Yöntemi

Genç ölçülü giyim tarzını benimseyen liseliler, üniversiteliler ya da çalışan genç kadınlar tarafından daha çok genç şal bağlama yöntemleri tercih edilir. Bu sayede sportif ve enerjik görünen gençler, modern bir görünüme sahip olmanın ayrıcalığını da yaşar.

Özellikle kapalı giyim ürünlerinde ön plana çıkan yeni şal modelleri, ne kadar şık ve güzel olsa da doğru bağlanmadığı sürece etkileyici bir görünüme sahip olamaz. Bu nedenle kendiniz için doğru yöntemi bularak kombinlerinizi en iyi şekilde desteklemeniz gerekir.

Gençler için spor şal bağlama yöntemlerinden biri ise adım adım şu şekildedir:

  • Öncelikle saçınızı güzel bir şekilde toplamanız gerekir. Ancak bombe oluşmaması adına yukarıdan topuz yapmayın.
  • Ardından kaymaz özellikte olan bir boneyi özenle takabilirsiniz.
  • Ten renginize uygun şal renkleri arasından seçim yaparak edindiğiniz modeli ikiye katlayın ve başınıza yerleştirin.
  • Başınızdaki yazlık ya da kışlık şalın üst kısmını zevkinize göre oval ya da üçgen hale getirebilirsiniz.
  • Şalın sol ve sağ kısmını başınızın yanına gelecek şekilde hafif pileli hale getirin.
  • Son olarak da sağ ve sol uçları çapraz olacak şekilde boynunuzdan geçirerek arka tarafta düğüm yapın.

Bu tarz rahat şal bağlama tekniğinden yararlanırsanız zorlanmadan istediğiniz görünüme sahip olabilir ve sade bir şıklığın keyfine varabilirsiniz.

 

  • Fular Görünümlü Şal Bağlama Yöntemi

2022 ölçülü giyim trendleri arasında yer alan fular görünümlü şal bağlama yöntemi, uygulayabileceğiniz küçük detaylarla oldukça özgün bir hale gelir. Krep şal bağlama yöntemi olarak da bilinen bu tarz teknikler, Ecmel Kırlı kombin önerilerinde de sıklıkla kendini gösterir. Bu yöntemi uygulamak ise oldukça kolaydır. Gelin hep birlikte yapalım;

  • Saçınızı güzelce topladıktan sonra bonenizi başınıza yerleştirebilirsiniz.
  • Ardından nefes aldıran kumaştan yapılmış şalınızı takıp çene altından iğnelemeniz gerekir. Bu süreçte şalın her iki ucu eşit uzunlukta olmalıdır.
  • Şalın uçlarını boynunuzdan bir defa dolayın.
  • Son olarak sağ ya da sol omzunuzdan herhangi birine yakın olacak şekilde bağlayın.

Bu tarz krep şal modellerini gömleklerle bile kombinleyebilir, kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

  • Topuzsuz Modern Şal Bağlama Yöntemi

Kıyafete uygun şal seçimi ne kadar önemli ise bu şalı doğru bir şekilde bağlamak da bir o kadar önemlidir. Günümüzde kapalı giyim tarzını benimseyen kadınların en çok zorlandığı konuların başında topuz olmadan şal kullanımı olur.

Siz de topuzun dikkat çekici görünümünden rahatsız olmanıza rağmen topuz olmadan şal kullanamıyorsanız sizin için sunduğumuz topuzsuz modern şal bağlama yönteminden yararlanabilirsiniz. İşte atmanız gereken adımlar sırasıyla şu şekilde:

  • Saçlarınızı enseden hafif yukarıya doğru bağlayabilir ya da örgü yapıp sarmalayabilirsiniz. 
  • Ardından pamuklu şalınızı ikiye katlayıp başınıza yerleştirebilirsiniz. Bu süreçte şalın bir ucunun diğerine oranla daha uzun olması gerekir.
  • Son olarak uzun bölümü boynunuzdan arkaya doğru atarak bağlama işlemini tamamlayabilirsiniz.
Oldukça basit olan bu yöntemi modern ve çağdaş şal modelleriyle yapabilir, kusursuz bir duruş sergileyebilirsiniz. Trend şal kombinleri için ise ünlü blogger Feyza Hakyemez kombin önerilerinden destek alabilirsiniz.
Etiketler: Trendler
Kasım 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR